Jön a portugál-magyar visszavágója, ezúttal a virtuális gyepen!

Lisszabonban 3-0 lett a vége nekik, most FIFA-ban lehet visszavágni.

Múlt hét szombaton Lisszabonban 3-0-s vereséget szenvedett a magyar labdarúgó válogatott, így most a FIFA17 válogatotton a sor, hogy javítson az este folyamán bemutatkozó portugál csapat ellen! Az FVPA FIFA17 világbajnokság selejtezőjét egyelőre hazánk fiai vezetik, de csak azért, mert ők játszották a legtöbb meccset eddig a sorozatban. Aki esetleg nem követné az eseményeket: az FVPA világbajnokság egy 11v11 formátumban játszódó FIFA17 versenysorozat, ahol országok válogatottjai csapnak össze. Így kell elképzelni:

Hogyan is néz ki egy 11v11 meccs FIFA-ban?

FIFA 17 Pro club játékmód bemutatása, azaz hogy is játszik a válogatott!

A portugál válogatott körülbelül hasonló képességű mint a magyar. Ezidáig felkészülési meccsen mérték össze az erejüket kb. 1 hónappal ezelőtt, akkor 1-0-ás győzelem és 1-1-es döntetlen volt a mérleg a mieink javára. A portugálok a téli International Cup-on a negyeddöntőben estek ki (a csoportjukat nyerték) a későbbi tornagyőztes Marokkó ellen (1-0). A keret azonban kicserélődött azóta, a téli verseny kezdőjéből mindössze ketten tagjai a mostani válogatottnak is, így pontosan nem lehet megmondani, hogy milyen játékerőt képviselnek. Ha a magyar csapat tudja hozni az eddig látott játékát és javítani tud a helyzet kihasználáson (amivel azért néha még akadnak problémák) akkor akár kettős magyar siker is lehet a vége.

FVPA VB tabella

Nálunk szerencsére nem lesz hiányzó, minden alapemberünk pályán lesz este. Karika és Pedro vezeti a góllövő listát 4-4 góllal, az assziszt listát pedig Dávid vezeti 4 assziszttal, mögötte pedig Sasi is ott van hárommal. A gólokért ők lesznek elsősorban a felelősek a ma esti mérkőzésen is. Ha lemaradtál volna a legutóbbi, Tunézia elleni meccs góljairól, akkor itt tudod visszanézni őket!

A mérkőzést ma este 22 órától élőben közvetítjük, TZeus kommentálásában:

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

Ha még több sporthírt szeretnél, kattanj át a Goal.com-ra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!