Teljes a német csapat - SuperJJ és Viper utazhat a Hearthstone Global Games-re

Teljes a német csapat - SuperJJ és Viper utazhat a Hearthstone Global Games-re

Végre teljes a német csapat, két olyan játékos került be, akiknek eddig is ott lett volna a helyük.

A Hearthstone Global Games még el sem kezdődött igazán, de egy botrány a német csapattal kapcsolatban már ki is robbant a héten. Szerencsére a szervezők gyorsasága miatt már pont is került az ügy végére.

Dióhéjban a lényeg annyi, hogy a közönség a germánokhoz P4wnyhof-ot is beszavazta a nemzeti válogatottba, ami miatt pár nagyobb név a tornán egyből kiakadt. Ennek persze megvan az oka, hiszen P4wnyhof azon kívül, hogy egy elég durván toxic játékos, pár évvel ezelőtt egy tornán még csalt is, emiatt pedig a Hearthstone közösség elég durván kirekesztette magából. A mostani versenynél Forsen kijelentette, hogy ha P4wny is részt vesz a versenyen, akkor ő nem kér belőle. Ezt az ígéretét be is váltotta, miután kiderült a végső csapatösszeállítás.

Visszalépett a svédek sztárja, aki azt reméli, a Blizzard elgondolkodik

Forsen megígérte, hogy ha P4wnyhof bekerül a német csapatba, ő nem vesz részt a Hearthstone Global Games-en. Így is lesz.

De ezután jött a csavar: P4wny-t és Sintolol-t, a német csapat kapitányát a Blizzard nem megfelelő viselkedés és reputáció miatt mégiscsak kizárta. A mai napon pedig jött a hír, hogy a helyükre SuperJJ és Viper ülhet be. SuperJJ már alapból megérdemelte volna, hogy ott legyen a válogatottban, hiszen a nemzetközi eredményei alapján az egyik legtehetségesebb német játékos. Viper már nem ilyen ismert figura nemzetközileg, de azért ő sem szerénykedhet, amikor a HCT pontokról van szó. A maga 32 pontjával a német régió első helyén osztozik Sintolollal.

Ezzel végre lezárult az egész hetes huzavona, mostantól remélhetőleg csak az lesz a fontos, hogy mi történik majd magán a versenyen. Azt nem tudni, hogy ezzel a változással Forsen visszakaphatja-e a helyét, vagy egyáltalán visszatérne-e a csapatba, de az biztos, ha 'Apa' nem lesz ott, akkor a verseny elveszít egy színfoltot.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!