Nagyon zsúfolt lett mostanra a HR naptár, újabb LAN-ra utazik a csapat

A DreamHack Tours európai kvalifikációját is sikerrel vívták meg DeadFox-ék, 100 000 dolláros versenyen indulhatnak.

DeadFox-ék az utóbbi időben igencsak túlnőttek saját árnyékukon, az utóbbi hetekben kiváló teljesítménnyel feledtették a szurkolókkal a 2017 elején tapasztalt botlásokat. Az ESL Pro League-ben jelenleg továbbjutó helyen állnak a világelitből álló csoportkörben, lekvaliztak a StarLadder offline döntőjére és a DreamHack Austinra is.

Starladder után DreamHack: kvalikkal lesz tele a HellRaisers hete

Két LAN-ra is kijuthatnak DeadFox-ék egy hét alatt, aggasztó nehezítő tényezők a láthatáron.

Legutóbb a DreamHack következő európai állomásáért szálltak harcba, a nyolcfős versenyre már csak egy hely maradt az Európából kijutni szándékozó csapatoknak. Meghívottként a Na'Vi, a G2, a Heroic, a Gambit, az EnVyUs és a mousesports helye már korábban biztos volt, jöhetett az európai és amerikai selejtező:

A zárt kvalifikáció nyolc csapata közül leginkább a HellRaisers és Kinguin tűnt esélyesnek, és azzal, hogy a lengyelek már az első körben kiestek, rengeteget javultak DeadFox-ék kilátásai. A Rogue Academy ellen ennek megfelelően csak kicsit izzadtak meg (16:5, 8:16, 16:5), ám a FlipSid3 ellen már nagyon! Az első mapot hosszabbításban bukták el, 19:16 után pedig a második mapon éppen hogy nyerni tudtak 16:14-re.

ANGE1 igazi vezére volt a csapatnak, kiemelkedő teljesítménye pedig a harmadik mapon kamatozott igazán, sima 16:5-el behúzták ezt a meccset is, ezek utána döntő már csak sétagalopp volt, 2:0-ra a HellRaisers átgázolt a dánokon.

A HellRaisers-nél tehát egymást érik majd a LAN-ok és a fontos meccsek, jó kis felkészülési időszak a nyári Major előtt!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!