Temérdek helyzet, de csak egyetlen gól Portugália ellen

Temérdek helyzet, de csak egyetlen gól Portugália ellen

Semmi sem akart összejönni a kapu előtt a magyar válogatottnak a vasárnapi mérkőzéseken.

Folytatódott a magyar FIFA-válogatott programja az FVPA világbajnoki selejtezőszéria vasárnapi játéknapján, ahol Portugália volt az ellenfél. A cél egyértelműen az volt, hogy revansot vegyünk a magyar labdarúgó-válogatott egy héttel korábbi, 3:0-s vereségéért.

Ha a számokat és a helyzeteket nézzük, nem kérdés, hogy melyik volt a jobb csapat: a második mérkőzésen négyszer annyi kapura tartó lövésünk volt, mint a portugáloknak.

A helyzetek azonban sorra kimaradtak, így az eredményeket tekintve csalódást keltő napot zártunk: egy 0:0 és egy 1:1 jött csupán össze a rengeteg lehetőség ellenére, ráadásul egyetlen gólunkat is büntetőből szereztük.

Magyarország 0:0 Portugália
Portugália 1:1 Magyarország

A magyar válogatott jelenleg 3 győzelemmel, 4 döntetlennel és 2 vereséggel a második helyen áll a 18 szereplős selejtezőcsoportban, melyben egyelőre mi játszottuk a legtöbb mérkőzést. Az első 16 jut tovább a világbajnokságra, a sorrendnek pedig a kalapbeosztásnál lesz jelentősége.

A válogatott programja ma este három mérkőzéssel folytatódik: Belgium ellen kétszer is pályára lépünk, majd következik az Algéria elleni, korábban elmaradt visszavágó is. Élő közvetítésünk 21:20-kor kezdődik majd a szokásos csatornán!

Ha még több sporthírt szeretnél, kattanj át a Goal.com-ra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!