Máris megvan az első ex-csaló, akire csapatot építenek

Pár hónapos kihagyás után ismét összeáll a bolgár MK, a csalási tilalom feloldásának sokat köszönhet dream3r.

Az ESL a közelmúltban bejelentette, versenyein a 2 évnél régebbi csalási tiltásokat nem veszik figyelembe, az egykor tisztességtelen eszközökkel játszó csalókat tehát kellő eltiltás után visszaengedik a profi mezőnybe:

Változott az ESL eltiltási szabályzata, több profi csaló visszatérhet

A kisebb bajnokságokban már bevezetett szabály ezúttal belép a legfelső körökbe is, a bundázók viszont tiltva maradnak.

Az egyik eltiltott éppen a bolgár dream3r, aki a régi szabály értelmében az ESL-es nagy versenyekről maximum csak álmodozhatott, mostanra azonban valósággá értek a várakozás, hiszen a friss bejelentéssel megkapta a zöld lámpát a játékhoz. A Minor és Major rendezvényeken természetesen továbbra sem indulhat, ám a csapat erre is gondolt.

Ezekre az eseményekre külön beugrót tartanak fent a csapatnál, míg a többi versenyen az eredeti lineup vitézkedik majd. A bolgárok januári felbomlása után többen a Rogue csapatában próbáltak szerencsét, ám az ESL bejelentése új életre hívta az ismét Mortal Kombat névre keresztelt együttest. Voltak már E-Frag, Orbit és a mostani MK sem új keletű, sikereik pedig bőven voltak a régióban, így valamelyik név biztosan ismerősen cseng a profi CS:GO világában járatos olvasóknak.

A profi világ már magára a bejelentésre is elég éles kritikát fogalmazott meg, nincs kétségünk afelől, hogy a csalókkal újjáalakuló csapatok szintén megkapják majd a magukét a közösségi média hasábjain:

Íme a CS:GO világ reakciója a visszaengedett csalókra!

Az ESL új szabálya alaposan felkavarta az állóvizet, érvek és ellenérvek folynak a csapból is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!