Egyetlen pontot ért csak a magyar FIFA-válogatott 4 gólja - Videó

Nézd vissza az FVPA-válogatott Belgium és Algéria elleni mérkőzéseit.

Kedd este újabb három mérkőzés várt a magyar FIFA-válogatottra az FVPA világbajnoki selejtezősorozatban: Belgium és Algéria voltak az ellenfelek.

Az algírokkal korábban már játszottunk, akkor 1-1 lett az eredmény, így bizakodva várhattuk a visszavágót. Nem is indult rosszul a mérkőzés, hiszen a vezetést a magyarok szerezték meg, az afrikaiakat azonban innentől nem lehetett megállítani: négy góllal válaszoltak nekünk.

Magyarország 1:4 Algéria

A belgák ellen kellett hogy javítsunk, akik korábban még nem tudtak meccset nyerni a selejtezőszériában. Sokáig úgy tűnt, most sem fognak, ám az első meccs 89. percében sikerült belőniük a mérkőzés első, és egyben egyetlen találatát, így a magyarok neve mellé újabb vereség került. A visszavágón legalább az egyik pontot sikerült elhozni: egy gólzáporos összecsapáson végül döntetlennel zártak a csapatok.

Belgium 1:0 Magyarország
Magyarország 3:3 Belgium

A válogatott ezzel visszacsúszott a tabella harmadik helyére, a svájciak mellett most már az algírok is előttünk vannak. Rengeteg meccs van még hátra azonban, így bőven lesz még lehetőségünk javítani!

A magyar válogatott a selejtezőszériát most kezdő Szaúd-Arábia ellen szépíthet holnap este 10 órától - az oda-visszavágós összecsapást élőben közvetítjük a szokásos csatornán.

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

Ha még több sporthírt szeretnél, kattanj át a Goal.com-ra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!