VIDEÓ: a profi játékosok ezt a pályát bannolnák végleg

17 profit kérdezték meg arról, hogy ha lehetősége lenne, melyik pályát száműzné egy életre.

A profi csapatok taktikázása a CS:GO-ban már a meccsek előtt megkezdődik azzal, hogy a vétó procedúra során megpróbálják a team gyenge pályáit elkerülni, esetleg az ellenfél erősségeit tiltani. Például vannak olyan mapok, ahol egy-egy ötös hagyományosan erős, mint amilyen például a Virtus.pro Mirage-on vagy Nuke-on. E mellett sokszor a statisztikákat is érdemes figyelembe venni.


A VP statisztikája

Persze a csapatok teljesítményét valószínűleg befolyásolja az is, hogy mennyire érzik a játékosok komfortosan magukat az adott pályán. Van, ahol egyszerűen taktikai, máshol érzelmi megfontolásból kerülnek a mapokat. Ennek kapcsán, a RedBull jóvoltából egy tanulságos videó készült, ahol 17 profinak tették fel ezt az egyszerű kérdést: Te melyik pályát tiltanád ki végleg?

Az eredmény elég meglepő lett, a leginkább mellőzendő pálya a Cobblestone lenne. Elég fölényesen nyert ez a map a Dragon Lore fanok nagy bánatára, persze a Majorok pályáit nem a játékosok szabják. Érdekesség azonban, hogy Mirage-t és Train-t egyetlen player sem említette és általában érzelmi alapokon döntöttek pályáról. Kíváncsiak lennénk, hogy Ti melyik pályát bannolnátok egy életre?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!