Ma este Szaúd-Arábia vár nemzeti válogatottunkra!

Ma este Szaúd-Arábia vár nemzeti válogatottunkra!

Nem tudjuk, mit várjunk az ellenféltől, de mind a 6 pontra szükségünk van!

12 meccs, 14 pont. Jelenleg így áll a táblázat 3. helyén az FVPA magyar válogatott a világbajnoki selejtezőben. Ma este az ellenünk debütáló Szaúd-Arábiával játszunk 2 mérkőzést. A szaúdiak lesznek az első ázsiai ellenfeleink és mivel a két csapat még nem játszott egymás ellen, valamint FIFA17-ben nem is igazán van róluk információ, így különösen oda kell figyelnünk rájuk. Részt vesznek még a nemrég indult ázsiai és afrikai csapatokat tömörítő Arany-kupán, de a bemutatkozó mérkőzésükre még ott is várnunk kell.

Az elmúlt hetek bebizonyították számunkra, hogy a válogatott képes a kiugró eredmények elérésére, azonban sokszor ennek ellenkezője is előfordul. Mi lehet az oka vajon ennek a dualitásnak? Az egyik talán az, hogy nagyon sűrű menetrendet sikerült már az elején összehozni. 2 hét alatt 12 mérkőzést játszottak a fiúk (ezzel bőven a mi válogatottunk játszotta a legtöbbet) és többször egymás után hármat is a késő esti órákban. A másik tényező talán a felállásban keresendő. Az elején a 3-5-2 remekül bevált, a legerősebb ellenfeleinket is sikerült megszorongatni és pontokat csentünk tőlük.

Azonban bármennyire is összeszokott a Norbi, Eger, Bali hármasunk, többször fordult elő, hogy hibázott a védelem. Rengeteg meccs van még hátra, ezért megfontolandó lenne több szerkezeti változtatást is kipróbálni. Elől a támadóink eddig remekeltek, az utóbbi meccseken azonban rendre sikerült alulmúlniuk önmagukat. Portugália és Belgium ellen több helyzetet dolgoztunk ki és puskáztunk el, mint az eddigi mérkőzések alatt összesen. Ezek a találkozók bizonyítják, hogy sokkal több van a magyar válogatottban, 1-2 megingást eltekintve mindenki ellen egyenrangú félként tudtunk teljesíteni.

Hacsak valami közbe nem jön, szerda este a támadó szekció újra a régi lesz, Pedro, Karika és Dávid hármasa rohamozhatja a szaúdiak kapuját. Ők ebben a selejtezősorozatban együttesen már 12 találatnál járnak és most is szükség lesz a góllövő cipőjükre, hogy az elmúlt napokat feledni lehessen.

Ma este 22:00 órától tehát:

Magyarország - Szaud-Arábia (2 meccs)

FVPA világbajnoki selejtező mérkőzés

A csoport jelenlegi állása:

Természetesen a mérkőzést élőben közvetítjük a megszokott csatornán:

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

Szerintetek mi lesz a mérkőzés végeredménye?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!