Kaplan:

Kaplan: "Miután játszottak a játékosok láthatják, hogy hallgatunk rájuk"

Egy kis információ morzsa érkezett az Overwatch április 11-i eseményével kapcsolatban.

A Blizzard valamire nagyon készül, ami előreláthatólag április 11-én érkezik.

Ahogyan azt már megszokhattuk, a közösség egyből nekiállt fantáziálni, hogy mi is lehet a King's Row központú event lényege. Ekkor jött Jeff Kaplan és a PCGamersN-nek tett interjújában nyilatkozott is a dolgokról, amiben ugyan konkrétumokat nem árult el, de elmondta, hogy ami jön az mindenképpen kedvező lesz a közösségnek, hiszen ha minden igaz a visszajelzések alapján készült a dolog.

Ezek alapján lehetséges, hogy egy, a játékosok által már a halloweeni event óta várt PVE játékmód kerülhet a játékba, megfűszerezve vadonatúj skinekkel, aminek biztosan köze lesz King's Rowhoz.

A legnépszerűbb elméletek szerint a már megjelent kis videó alapján, a King's Row Uprising egy Junkstein revenge féle kellemes botos lövölde lesz, aminek köze lehet a tavaly még előzetesként is szolgáló Alive névre hallgató videóhoz. Az se kizárt, hogy nem egy PVE módot kapunk, hanem a CTF után felbuzdulva a Blizzard előállhat egy VIP móddal, aminek célja nem egy payload, hanem egy (akár omnic bőrébe bújt) játékos A-ból B-be való eljuttatása. Persze utóbbi inkább csak saját spekuláció, mindenképp kíváncsi lennék egy hasonló módra.

Mindaddig kitartást mindenkinek, nincs messze az az április 11.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!