Horrorba illő forgatókönyv, de végül nyertek DeadFox-ék!

Horrorba illő forgatókönyv, de végül nyertek DeadFox-ék!

A CLG 14:1-nél kapott észbe, és a hajrára visszajöttek a meccsbe.

Egy Oscar-díjas hollywoodi forgatókönyvíró sem álmodhatott volna izgalmasabb eseménysort a CLG vs. HellRaisers mögé, ebben egészen biztosak vagyunk. Sokáig úgy tűnt, hogy a StarLadder offline döntőjének egyik legunalmasabb meccse lesz a Mirage-on játszott találkozó, hiszen a félidőre a HR magabiztos előnyt épített ki, terror oldalon 14:1-et támadtak DeadFox-ék!

A csavar azonban csak ekkor jött, mikor ugyanis átkerültek az előnyösebb CT oldalra, valami eltűnt a csapat játékából. A pisztolykört, majd az első fegyveres kört is nyerte a CLG, de még 14:6-nál se gondolta senki, hogy ez szoros lehet a végére.

14:11-nél kezdtek remegni a kezek, időt is kellett kérnie a HR-nek, hogy rendet rakjanak a fejekben. Az amerikai csapat 10 kört hozott zsinórban, és 3 körre felzárkózva már látótávolságon belül voltak, simán kinézett egy összeomlás, ne adj Isten vereség a HR-nek, 13 körös előnyből. Rengeteg szoros kört hoztak le a CLG minden mindegy alapon támadó terroristái, a HR egyszerűen nem tudott mit kezdeni az életben maradásért küzdő ötössel.

Az időkérés azonban megtette hatását, és mintha mi sem történt volna eddig a félidőben, a HR egyből lehozott két kört, amivel meglett a győzelemhez szükséges 16, így 2:1-es mérleggel várják a folytatást.

Holnap már igazi nagyágyúk kerülhetnek DeadFox-ék útjába a CLG után, hiszen a 2:1-es mérlegűek lényegében a verseny elit csapatait jelentik. A FaZe ellen már nem játszhatnak, és az SK-G2 meccs vesztesével csak akkor játszhatnak, ha a brazilok buknak, erre azért kisebb az esély. De a maradék 3 csapat sem életbiztosítás, a North mellett az Astralis-fnatic és a Virtus.pro-NiP győztesei a potenciális ellenfelek a holnapi játéknapon.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!