Smite + Mario Kart = Apollo's Racer Rumble!

Az új adventure láttán a Hi-Reznél tuti elgurult valami.

Már régóta bevett szokás, hogy a játékokba olyan események kerülnek be, melyek kicsit (vagy nagyon) eltérnek az alapjátéktól. Legtöbbször a Riottól kapjuk meg ezt egy URF vagy egy Doombots személyében, de anno a Valve is előszeretettel érkezett új módokkal a Dota2-ben. Van, amikor nem a játékmódra van kihegyezve az esemény, hanem egy témára (karácsony, húsvét, random Overwatch lore event). Viszont amit a Hi-Rez múvelt, az páratlan és nem áprilisi tréfa.

Ugyanis a tegnapi szokásos patch reveal streamben megszokott módon leleplezték a legújabb adventure-t is - a sok-sok skin mellett egy új hős is "véletlenül" bekerült a közvetítésbe -, ami után személy szerint csak arra tudok következtetni, hogy a stúdióban megszaladhatott a YouTube-os XXYYXX lejátszási lista. Hiszen egy MOBA-ban a gokartozásnál betegebb ötlet valószínűleg még nem született.

Az új játékmód leginkább a Mario Kartra hasonlít, hiszen miniatűr gokartokkal, minket segítő, vagy ellenfeleinket hátráltató képességek segítségével próbálunk elsőként beérkezni a célba. Ezt két pályán tehetjük meg. Nem mellesleg a mód tartalmaz egy Apollo skint és a már szokásos adventure-höz tartozó extrákat is, mint például egy "lobby-pódium". 

A 4.6-os frissítés ezeken felül a szokásos balanszokon kívül tartalmaz pár skint:

  • Serpent Slayer Susano
  • Intergalactic Chang'e
  • Amazon Athena
  • Eager Ratatoskr
  • Cernunos Mastery Skins

Ami pedig a "véletlenül" megmutatott hőst illeti, sokak örömére valószínűleg Ganesh lesz a következő játszható karakter. (2:30-tól)

Mindenképp tartalmas lesz a 4.6-os patch is. Nektek mi a véleményetek az efféle eventekről, játékmódokról?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!