Véget ért a Silver League 2. szezonja

Véget ért a Silver League 2. szezonja

A hetekben lezajlott a Golden League európai döntője, valamint sor került az orosz, amerikai és ázsiai döntőre is, de mi történt ezalatt a Silver League-ben? Sikerült a Golden kvalifikáció a magyaroknak?

A ligába háromféleképpen lehetett bejutni: vagy a Golden ligából kiesőként, vagy a korábbi Major-liga pontokkal, vagy nyitott selejtezőkupákon keresztül, amelyek általában minden 2. vagy 3. hétvégén zajlottak, és ez azzal járt, hogy a tabella alsó 4 csapata időközönként kiesett a ligából.

Sajnos a TriggR - akikkel a Silver League elején készült interjúnkban jobban is megismerkedhettetek -, is erre a sorsra jutott. Egy sikeresnek mondható Major-liga szerepléssel bejutottak, majd jó pár héten keresztül rájátszást érő helyen voltak és komoly ellenfeleket győztek le. Csakhogy megtámadta őket a betegség, ami a legtöbb magyar csapatot és klánt érte, az inaktivitás. Nem teljesítménybeli problémáik voltak, egyszerűen túl sokszor jött közbe fontosabb dolog, így úgy döntöttek a megmaradt tagok, hogy másra fókuszálnak a játékon belül.

Kik voltak a legjobbak?

A sorozatot az elejétől vezető goldenből kiesett (ex-RageQuit) Team Top Adin nyerte magabiztos fölénnyel: 25 győzelem mellett mindössze négyszer kaptak ki, ezzel egy szezon után ismét egyenes ágon visszatértek az első sorozatba.

A rájátszás csapatai

Mögöttük szintén kevés hibával, 33 meccsből 24-et megnyerve végzett az Infinite eSports. A harmadik helyre a FAME klán 7v7-es csapata érkezett be. Ők meglehetősen későn kvalifikáltak a nyitott selejtezőn, így csak az utolsó néhány héten tudták megszerezni pontjaikat, de kiemelkedő játékkal biztosították a harmadik helyet, mely elég hamar elérhetetlenné vált a negyedik helyezett, goldenből kiesett TWB Gaming számára. Tőlük épphogy csak lemaradva lett ötödik helyezett a No Hard Feelings, mely minden szezonban körülbelül ezen a szinten teljesít.  Így állt össze a szezon playoff köre.

2-5. helyezett csapatok egymás elleni kupáján a győztes játszhat a Golden League 7. helyezett Gunrunners.AOC csapatával a 8. helyért a következő évad első szezonjában.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.