VIDEÓ: Ezt még kioShiMa sem hitte el, DeadFox 4K a FaZe ellen

VIDEÓ: Ezt még kioShiMa sem hitte el, DeadFox 4K a FaZe ellen

A HellRaisers végérvényesen bebizonyította, igenis helye van a világ legjobb csapatai között.

Legyünk teljesen őszinték, a HellRaisers kijevi szereplése szinte mindenkit sokkolt. A világ legjobb csapataival teletűzdelt versenyen már ott meglepődtek a rajongók, mikor DeadFox-ék kijutottak a csoportkörből, olyan ellenfeleket legyűrve, mint a FaZe, a CLG és a NiP, miközben csak a G2-tól kaptak ki.

A HR legyőzte a NiP-et, bejutottak a rájátszásba!

DeadFoxék a StarSeries döntő rájátszásában vannak, legyőzték a NiP-et!

Jöhetett a rájátszás, ahol a sokkal esélyesebbnek tartott North is a kiesés sorsára jutott a HR ellenfeleként, és itt már tényleg szenzációról beszélhettünk, hiszen a csapat már a legjobb négy mezőnyében érezhette magát.

A FaZe elleni elődöntő ugyan 2:0-ás vereséggel ért véget, de ha alaposabban megnézzük a végeredményt és a mutatott játékot, semmi oka sincs szomorkodni a HR-nek. Saját pályájukon, Mirage-on egy rendkívül szoros 16:13-at játszottak, míg a FaZe által választott Train még ennél is kiélezettebb volt, 16:14 lett a vége.

Szép jelenetekből és bravúros megmozdulásokból az egész versenyen nem szenvedett hiányt a HR, a versenyen lejátszott utolsó mapjuk sem lehetett kivétel, ahol DeadFox olyan négyest lőtt az AWP-vel, amitől még kioShiMa-nak is elállt a szava, csak elismerő bólogatásra futotta erejéből a kamera előtt.

Az elődöntős szerepléssel a HellRaisers 25 000 dollár és minden bizonnyal jó pár világranglista helyezést gyűjtött magának, a jelenlegi állás szerint ugyanis egyelőre 15.-ként állnak, de mostani teljesítményükkel akár a Top10 közelébe is kerülhetnek a következő, frissített eredményeket mutató sorrendben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!