Hoppá: európai tehetségkutató jön Challenger LoLosok számára

Hoppá: európai tehetségkutató jön Challenger LoLosok számára

Nem kell semmi rosszra gondolni, itt tényleg a legjobb LoL tehetségeket keresik!

Emlékszünk még az NA Scounting Grounds-ra tavaly decemberről? Ha nem, akkor a lényeg: ez egy, a Riot által szervezett tehetségkutató volt, ahova meghívták egy adott időpillanatban a legjobb 20 Challenger játékost, akiket csapatokba osztottak és ott versenyeztették őket egymással. Egész sok pozitív hatása volt, itt egy teljes lista arról, hogy ki hova jutott onnan azóta. 

Valami hasonlót jelentett be most Ram "Brokenshard" Djemal, korábbi profi League of Legends játékos és jelenlegi eUnited stratégiai edző, aki április 24-től egy négynapos eseményt szervez a feltörekvő LoL tehetségek számára.

Az első napon a draftolásé lesz a fókusz, hogy kiválasszák a legjobbakat. A második nap egy egyszerű, körbeveréses verseny lesz, amelyből kiderül majd, kik mennek a rájátszásba. Az elődöntők és a döntők április 26-27-én lesznek, élőben közvetítve. Azt még egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy mekkora lesz a torna díjazása.

A versenyre 20 játékost várnak, akiket 4 edző fog majd 4 különböző csapatba osztani. Minden pozícióra 4 játékost várnak, ezt követően alakítják majd ki a csapatokat. 

"Ez a verseny lehetőséget adhat számos játékosnak arra, hogy strukturált környezetben játszhassanak. Szeretnék olyan környezetet teremteni ezeknek a srácoknak, ahol tapasztalt Challenger játékosok ellen játszhatnak. Remélem, hogy lesznek olyan játékosok, akikre felfigyelnek majd a színpadon nyújtott teljesítményük alapján." - mondta Brokenshard.

Ez lesz a második olyan alkalom Európában, ahol egy szerveződés tehetséges játékosokat keres: még tavaly év végén a Schalke04 LoL csapata hirdetett nyílt jelentkezést a Challenger gárda játékos helyeinek feltöltésére.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!