Megvannak az OW League casterei: DoA és Monte

Megvannak az OW League casterei: DoA és Monte

A Blizzard nem bíz semmit a véletlenre.

Látszik, hogy a Blizzard nem aprózza el az év második felében induló Overwatch League-et, hiszen a közvetítő páros nem más, mint a 11 éves tapasztalattal rendelkező Erik "DoA" Lonnquist és Christopher "MonteCristo" Mykles lesz.

A páros már Overwatchban is bizonyított, az APEX kupán. Tehát nem meglepő, hogy 5 év után őket csábították át Dél-Koreából az Államokba.

Mykles az ESPN-nek tett interjújában kitért arra, hogy az e-sport egyik legnagyobb országából visszatérve mindenképp megpróbálnak segíteni, hogy az OW League is ugyanolyan minőségű legyen, mint ami Dél-Koreában már megszokott.

Arra is erősen törekedni fognak, hogy a nézőket ne csak maga a játék, hanem a kommentálás is szórakoztassa. Nem akarnak egy futószalagon gyártott tartalmat kiadni, ezért is fontosak számukra a visszajelzések.

"Elképesztő dolog velük dolgozni az APEX és az Overwatch World Cup esetében" - nyilatkozta Nate Nanzer, az OW League biztosa. "Mint a legjobb caster duó, egyértelmű volt, hogy őket kérjük majd fel az OW League kapcsán is."

Az évek során a páros a dél-koreai e-sporttal egyetemben vált egyre népszerűbbé, és már rengeteg játékban tették tiszteletüket, mint casterek, a StarCraft 2-től kezdve, a LoL-on keresztül az Overwatch-ig.

Azon felül tehát, hogy egy szórakoztató castolásra számíthatunk majd a srácoktól, mindenképp jó látni, hogy törekedni fognak arra, hogy a Koreában már bevett szokásokat nyugatra is behozzák, illetve a tapasztalataikat is átadhassák, így segítve az e-sportot.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!