VIDEÓ: Konkrétan ScreaM orra elől szedték fel a bombát, hihetetlen baki

A Kinguin játékosa 1v3-ban hozta le a full eco kört, a világ egyik legjobban célzó CS:GO-sa ellen.

ScreaM tehetségéről ódákat lehetne zengeni, az egygolyós fejeseiről elhíresült EnVyUs játékos legutóbbi megmozdulása azonban inkább a szilveszteri bakiparádéba kívánkozik!

A Kinguin elleni ESL Pro League meccsen az első mapot szoros csatában, 16:13-re elbukta a francia csapat, jöhetett Cobblestone, és a javítás lehetősége ScreaM-ék számára.

13:11-nél a Kinguin full eco-ra kényszerült, az EnVy szépen lerohanta B rakót és élesítették a bombát, SZPERO 1v3-ban maradt. A rá vadászó játékosokat kicselezve azonban megpróbálta felszedni a bombát, amit egyedül ScreaM tartott egy AWP-vel. A többit érdemes megnézni:

A headshot mesternek USP-vel nem sikerült leszednie a bombát minden füst vagy egyéb zavaró tényező nélkül hatsátalanító SZPERO-t, mire azonban AWP-vel leszedte volna, a Kinguin már megnyerte a kört.

Láttunk már a profik mezőnyében 1-2 nindzsa defuse-t, de ilyen bénázást aligha, 5 másodpercig tiszta és védtelen célpontot kevlár nélkül nem ellőni totális luxus, ezen a szinten.

Az EnVy komoly árat fizetett a hibáért, hiszen a nyert körrel rendbe jött a Kinguin gazdasága és 14:11 után lehozták a következő két kört is, így Inferno után Cobblestone-t is behúzták a franciák orra elől. Ha célzásból elégtelent is kapott tegnap ScreaM, legalább önkritikából jár az ötös:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!