Ropz bemutatkozott új csapatában, nem akármi ez a srác!

A mousesports a friss igazolás segítségével 2:0-ra verte az EnVyUs együttesét.

Az ESL Pro League európai csoportkörében minden nehézség ellenére töretlen a mousesports lendülete. A folyamatos tagcserék, NiKo távozása, a kétségbeesett irányító-keresés és még ki tudja mennyi hátráltató tényező után újabb válaszút elé érkezett az együttes. Megtartják-e Spiidi-t, vagy lecsapnak a fiatal észt tehetségre, a sokak által a jövő egyik legjobbjának tartott ropz-ra.

A döntés végül megszületett, hirtelen nagyot fordult a világ a fiatal játékossal! Ezzel a mousesports csatlakozott a FaZe-hez abban a tekintetben, hogy minden játékosuk más országból segíti a csapatot. Az első meccs rögtön a mély vízbe dobta a mindössze 17 éves ropz-ot, az EnVyUs elleni Bo2 során kellett volna bizonyítania, megérte leigazolni egy ekkora szervezetnek. És ha már ott volt, rögtön első meccsén topfragger lett a nagynevű francia csapat ellen.

A mousesports Cobblestone-on 16:8-ra, Nuke-on pedig 16:12-re verte az EnVy-t, ezzel továbbra is őrzik továbbjutó helyüket a Pro League európai csoportkörében. Ropz nem csak számokban hozta amit elvártak tőle, megmozdulásaira a közönség is gyakran felkapta a fejét. A srác mindössze 17 éves, de már most igazi szörnyeteg.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!