Filléres Un'Goro deckek mind a 9 class-ból

Filléres Un'Goro deckek mind a 9 class-ból

Ha kevés a mozgástered, mutatunk néhány olcsó paklit, melyekkel boldogulhatsz egy darabig.

A Journey to Un'Goro megjelenése óta különösen megnőtt azoknak a tábora, akik azt hangoztatják, hogy túlságosan sokat kell költeni a játékra - vagy pénzben, vagy időben -, ha valaki eredményes szeretne lenni.

Tény, hogy egy komolyabb lapkészletet időbe telik kifarmolni, ha az ember a free-to-play megoldást preferálja, egy darabig azonban lehet boldogulni a pénztárcabarát deckekkel, akár Rank 15-10 környékére is ellétrázhatunk velük.

Ebben igyeikszik most segíteni a kezdőbbeknek a Hearthstone Top Decks szerkesztője, Evident, aki mind a 9 class-hoz összerakott egy-egy viszonylag életképesnek mondható "budget" paklit. Ezekben nagyrészt basic és common lapok szerepelnek, néhány rare társaságában. De kihasználja azt is, hogy a One Night in Karazhanból ingyen megszerezhető az Enchanted Raven és a Firelands Portal, mint ahogy C'Thun és a 2 Beckoner of Evil is fixen jár az első Old Gods csomagból.

Lássuk hát a paklikat a 9 class-ból!

Beast Token Druid

Midrange Beast Hunter

Elemental Mage

Elemental Hand Buff Paladin

C'Thun Priest

Aggro Rogue

Jade Elemental Shaman

Zoo Warlock

Pirate Warrior

A fenti paklik között bizonyára mindenki talál játékstílusához és pénztárcájához valót a kezdőbb játékosok közül. Jó próbálgatást!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!