Ha külön ligát kap a Top 200, miért nem kap az utolsó 200 is?

Ha külön ligát kap a Top 200, miért nem kap az utolsó 200 is?

Ti mit szólnátok, ha lenne egy saját ligája a ranglétra utolsó 200 játékosának?

Újabb zseniális reddit ötletet találtunk: mit szólnátok ahhoz, hogy ha nem csak a Challenger játékosoknak, hanem a legrosszabb 200 játékosnak is lenne saját bajnoksága? Természetesen neve is lenne, mégpedig a "Challenged", ide pedig tényleg azok kerülnének be, akik már nem hogy a bronz 5, de még a parketta 8 szintjét se ütik meg! Nem tudják, mit kell vásárolni, hogy kell építeni, vagy hogy mi az a mastery, esetleg valóban kenyérpirítóról játszanak 250-es pinggel és 10 fps-sel, vagy csak simán mindig AFK-k. Biztosan mindenkinek van egy olyan barátja, aki régóta játszik, de valahogy még mindig nem érzett rá a játékra, vagy még annyira kezdő, hogy nem ismerő kellően alaposan. 

Így nézne ki szerintünk valahogy ez a Challenged liga:

  • Játszani kötelező, az afk, szándékos öngyilkosság, nem ér, azért nem jár pont. Lehetsz rossz, de ne szándékosan legyél az!
  • A bronz V legalja, a nem hogy nulla, de már inkább -3 LP-sek versengenének egymással.
  • Segítséget (bármilyen oldal, ahol buildeket, mastery és rúna oldalakat lehet nézni) használni tilos
  • Ha nincs legalább 50 creeped a meccs alatt, akkor az érvénytelen játék (vagy sokat mondunk?)
  • minél hosszabb egy meccs, annál több pont jár érte (cél, hogy minél kevesebb pontod legyen!)
  • nem lehet feladni!

Biztos óriási élmény lenne egy ilyet kommentálni, kicsit hasonlítana a Riot által a világbajnokságokon használt "kezdők streamje" megoldáshoz, ahol tényleg játék közben, az alapoktól magyarázzák el a dolgokat. De persze csak simán a kliensből is lehetne spectatelni a meccseket.

Ti milyen szabályokat tennétek még egy ilyen ligába? Jelöljétek meg kommentben azt a haverotokat, aki tuti, hogy versenyezhetne az első helyért!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!