HObbit még mindig csak kölcsönjátékos, na de meddig?

HObbit még mindig csak kölcsönjátékos, na de meddig?

A Gambit fiatal játékosát, és egyben egyik legjobbját még mindig nem igazolta le hivatalosan a Major legenda csapat.

A Major legendás pozícióig mentelő csapat háza tájáról egyre több aggasztó hír lát napvilágot mostanában, kezdve attól, hogy más szervezetnél folytatják pályafutásukat, egészen odáig, hogy lecsúsztak az ESL Pro League következő évadáról is.

Nevet válthat a Gambit, Zeus-ék új szervezet felé tartanak

A mindig jól értesült DeKay szerint Amerika szóba se jöhet az esetleges mozgásnál.

A következő aggasztó hír a mostani sorban talán a legfájóbb, hiszen HObbit szerződésére február óta nem sikerült megoldást találniuk a szervezetnél. Már az év elején felröppentek a hírek, hogy továbbra is csak kölcsönszerződése van a Gambit felé, és annak lejártakor mehet vissza a Tengri-be, de akkor még csak legyintettünk a dologra.

Most azonban már nagyon forró a pite, hiszen a kölcsönszerződés napokon belül véget ér, így a Gambit-nek meg kellett hosszabbítania azt, hogy a következő versenyekre még igénybe vehessék a csapat egyik legjobbjának számító HObbit segítségét. 20 nap múlva azonban a hosszabbítás is lejár, akkor már végleges döntés kell a csapattól, hogy szeretnék-e megtartani a fiatal játékost, vagy új embert hoznak a helyére.

HObbit sorsa tehát továbbra is bizonytalan, csak remélni tudjuk, hogy egy ekkora tehetség az őt megillető szinten folytathatja a jövőben is pályafutását, és a Gambit végleg kivásárolja őt a Tengri-ből.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!