YamatoCannon elhagyta a Splyce-t, jöhet a Fnatic?

YamatoCannon elhagyta a Splyce-t, jöhet a Fnatic?

Tavaly január óta a Splyce-nál edzősködő YamatoCannon elhagyja a csapatot és a rájátszásban magához térő fnatic felé veheti az irányt.

Jakob "YamatoCannon" Mebdi 2016 januárjában csatlakozott a Splyce csapatához, ahol a Világbajnokságra is kivezényelte csapatát. A csapat CEO-ja Marty "Lazerchickenzzz" Strenczewilk hétfőn egy videóban jelentette be, hogy YamatoCannon elhagyja a Splyce csapatát. A bejelentés azután érkezett, miután a negyeddöntők során 2-0-ról 3-2-re kikaptak a Misfits ellen.

"Szerettem együtt dolgozni vele. Nagyon sok mindent tett a csapatért és miatta tart most ott a Splyce ahol. Eljutottunk egy olyan pontig, ahol az ő stílusa és a playstyle-ja már nem segíti előre a csapatot és ez nagyon fontos számunkra, hiszen még jobban fejlődni szeretnénk."

Persze már mennek is a pletykák, hogy melyik csapathoz csatlakozhat YamatoCannon és a legvalószínűbb a Fnatic lesz. Nem is olyan rég egy edzőcserén esett át a csapat és a teljesítményüket látván, rá is szorulnak egy jó edzőre.

Búcsúzunk a Fnatic edzőjétől, időben hagyta el a süllyedő hajót?

2016 nyarán Deilor lemondott edzői pozíciójáról, azóta NicoThePico töltötte be ezt a helyet, vagy legalábbis próbálta, eddig.

Vajon, ha csatlakozna a fnatic csapatához, helyrerázná ott a dolgokat és a fnatic újra felérhetne Európa csúcsára?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!