Terry Crews meglepetést ígér júniusra

Terry Crews meglepetést ígér júniusra

A Blizzard ellenben semmit. Mégis lehet, hogy mindkettejüknek igaza lesz?

Régóta megy már a találgatás és a kampányolás Terry Crews kapcsán, sokan azt szeretnék ugyanis (köztük ő maga is), hogy ő személyesítse meg az Overwatch-ban Doomfist karakterét.

Konkrétumok a mai napig nincsenek, ettől függetlenül az Overwatch-közösség folyamatosan figyeli Crews minden egyes lépését, hátha fény derül valamire. Éppen ezért igen nagy figyelmet kapott a legutóbbi Facebook videója is, melyben azt állítja: ott lesz az év legnagyobb videojátékos rendezvényén, a júniusi E3-on, méghozzá egy komoly meglepetéssel. "Mind tudjátok, mi lesz az" - teszi hozzá, miközben a háttérben természetesen az Overwatch fut...

Az E3-on végre leleplezik Doomfistet? Nos, a történet ennyire nem egyszerű, a Jeff Kaplan ugyanis nem sokkal később elárulta, hogy a Blizzard - már-már hagyományosan - nem lesz ott a júniusi expón, és nem is terveznek bejelentést. Ettől függetlenül azonban még simán benne lehet a pakliban egy Doomfist-leleplezés - az elmúlt években több kiadó és konzolgyártó is az E3 előtti napokra időzítette újdonságait, így könnyen lehet, hogy ők is csupán a szavakkal játszanak. Két hónap múlva okosabbak leszünk!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!