Könnyű csoportba került a HellRaisers a DreamHack-en

Könnyű csoportba került a HellRaisers a DreamHack-en

Az április végén érkező DH Austin újabb sikereket hozhat DeadFox-éknak.

Április 28-án elrajtol a DreamHack következő állomása, a texas-i Austinban rendezett LAN-on nyolc csapat harcol majd a több milliós fődíjért. A szervezők és a sors szeszélye egy könnyebb, és egy nehezebb négyest formált a rendelkezésre álló együttesekből. Az A-csoportban nagy meglepetésnek kellene történnie, hogy ne a HellRaisers és a Gambit jussanak tovább, esetleg a Heroic lehet még, aki beleszól a nagyok dolgába.

A B-csoport már sokkal keményebb dió, hiszen itt már szinte mindegyik csapat az elit tagját képezi. Gondoljunk csak bele például az 2016 végén rendezett ELEAGUE Major kvaliba, az Immortals, a G2 és a Cloud9 egytől egyig ott voltak a selejtezőn, a Liquid csak azért nem, mert legendaként alanyi jogon jutott ki a Majorra. Innen tehát sokkal nehezebb lesz megtippelni a továbbjutókat, bár a jelenlegi formát elnézve a csoport egyetlen európai ötösének jó esélyei vannak. Ha a Cloud9 itt is beugróval játszik, meggyűlhet a baja a riválisokkal, talán a brazil Immortals tűnik a legkevésbé problémásnak, így a legstabilabbnak a G2 mellett.

A csoportkör április végén veszi kezdetét, a versenyt 28 és 30. között le is zavarják a szervezők, a jövő hét vasárnap tehát gazdára talál a 100 000 dolláros összdíjazás, melyből reméljük minél nagyobb rész jut majd DeadFox-ék csapatának. A valódi sztárcsapatok távolmaradása miatt hatalmas esély lehet ez a verseny a HellRaisers fiataljainak, ahol a rájátszásba jutás teljesen valós remény, de akár egy döntő is összejöhet a srácoknak, ha jó formában érkeznek Austinba.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!