Megvan Pimp utódja, kanadai játékost igazolt a Liquid

Megvan Pimp utódja, kanadai játékost igazolt a Liquid

A Team Liquid a 17 éves Twistzz segítségével szeretne visszatérni a legjobbak közé.

Hiko távozása után, stanislaw érkezésével új időszámítás kezdődött a Team Liquid csapatánál, az eddig irányító nélkül toporgó csapat egy zseniális koponyát kapott az ötös élére. Az eredmények azonban mégsem jöttek, így a Liquid vezetősége újabb cserére szánta el magát.

Beigazolódtak a pletykák, Pimp-nek ennyi volt a Liquid kaland

Uacute;jabb távozót jelentettek be a Liquid csapatánál, Hiko után Pimp is más vizekre evez, új ötödik egyelőre nincs.

Az utolsó európai játékos távozása után sejteni lehetett, hogy teljesen amerikai ötösben gondolkozik a Liquid, a mozdítható játékosok listája viszont igencsak szűkös az utóbbi időben. Végül a Misfits fiatal tehetségére, a mindössze 17 éves Twistzz-re esett a választás, aki kiváló eredményeivel felhívta magára a csapat figyelmét.

Az utóbbi 3 hónap eredményeit megnézve szép statisztikákat tudhat magáénak a kanadai játékos, 1.22-es HLTV ratinget lőtt össze 2017-ben, ez pedig a Liquid csapatában a legjobb formában lévő játékossá teszi. Új csapatában a bemutatkozás is jól sikerült, az ESL Pro League terepén tett első próbálkozása az OpTic elleni rangadón aratott győzelem volt, ahol a mutatott játék és a statisztikák is azt mutatják, jó döntés volt elhívni a Misfits-től.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!