Címvédőként érkeznek a Stream.me Gauntlet-re FLASH-ék

Címvédőként érkeznek a Stream.me Gauntlet-re FLASH-ék

A netes liga következő kiírásában ismét 1000 dollár a főnyeremény, már a Spartak is a nevezettek között.

A Sensei-es magyar srácok erejét a Stream.me Gauntlet előző kiírásában az egész világ láthatta, különösebb nehézségek nélkül, náluk magasabban rangsorolt ellenfeleken túllépve húzták be a végső győzelmet FLASH-ék. Az első hely mellé persze busás jutalom is járt, egy Bo1 és két Bo3 győzelemért 1000 dollárt zsebeltek be a srácok.

Simán nyert a Sensei, nálunk bodito lett az MVP!

Magyar csapat zsebébe került az 1000 dolláros fődíj, FLASH-ék végig magabiztosan meneteltek.

A mostani kiírás első ellenfele ugyanúgy az Above the Rest bolgár ötöse lesz, mint az előző menetelés alkalmával. Legutóbb 16:14-re nyerték a Bo1-es összecsapást a magyarok, Inferno-n az egész csapat kiegyensúlyozott teljesítményt hozott, sem kiugróan jó, sem bántóan rossz formát nem láttunk a srácoktól. Csak szép nyugodtan tette a dolgát mindenki:

A mostani összecsapáson bőven elképzelhető, hogy ismét Inferno lesz az utoljára maradt map a vétó után, de elképzelhető, hogy a Sensei mostanra már egy Nuke-ot is hajlandó lesz bevállalni a bolgárok ellen.

A mérkőzést ma 18 órától rendezik, ágrajz egyelőre nincs a versenyről, így nem tudni, ki vár majd a győztesre. Simán elképzelhető hogy a frissen alakult, szintén a nevezettek között található Spartak is a magyarok útjába kerülhet. Ennyire persze ne siessünk előre, hiszen előbb az Above the Rest-en kell túljutniuk a srácoknak, reméljük ezúttal könnyebben sikerül majd, mint legutóbb.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!