Még meg se jelent az új Maokai, de máris

Még meg se jelent az új Maokai, de máris "eltörték"

Igencsak nagy kilóméterhiánya lehet a fának, ugyanis képes néha akár a világ végére is követni célponjtát.

Nemrég jelentették be a tankfrissítést, amiben Zac, Sejuani és persze Maokai volt érintett. Még ki se jött, de Vandiril máris talált egy érdekes hibát benne.

Új lánctalpat kapnak a tankok a szezon közti frissítésben

Aioween | 17/04/19 18:00 Nagy változások voltak várhatóak, erről már korábban is értesített minket a Riot Games, de egészen mostanáig nem tudhattuk pontosan milyen újításokat kap majd a három tank a játékban. Nézzük őket abc sorrendben, ki mire számíthat a jövőben, lesz pár érdekes képesség.

Persze a hibát egyelőre csak PBE-n lehet teszteni, így valószínűleg javítani fogják. Az biztos, hogy Vandiril lassan már akár fizetést is kérhetne a Riot-tól, amennyi bugot talált már a játékban. Ezúttal a Maokai W kódjába került némi spagetti, mivel elég érdekesen viselkedik néha. Van hogy akár "kilómétereken" keresztül követi célpontját, máskor meg igencsak messziről köti le áldozatát.

Remélhetőleg ez a hiba javítva lesz még a játékba kerülése előtt. Ti találtatok már hasonló hibát a játékban?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.