Új és frissített tárgyakat kapnak a tankok és a támogatók

Már megszokhattuk, hogy minden szezon közepén egy-egy nagyobb változás várható, idén ez leginkább tankok és tárgyak képében érkezett el hozzánk.

A Riot régóta ígérgette már, hogy hozzányúl majd a támogató tárgyakhoz, úgy tűnik ez a pillanat most a szezon közepén fog végre elérkezni. Sőt mi több, ezek mellett még egyes tank tárgyak is változnak, valamint újak is érkeznek.

Új lánctalpat kapnak a tankok a szezon közti frissítésben

Aioween | 17/04/19 18:00 Nagy változások voltak várhatóak, erről már korábban is értesített minket a Riot Games, de egészen mostanáig nem tudhattuk pontosan milyen újításokat kap majd a három tank a játékban. Nézzük őket abc sorrendben, ki mire számíthat a jövőben, lesz pár érdekes képesség.

Kisebb újítások és már-már minijátékok érkeznek a támogató tárgyakra, mind a háromra ráadásul, nézzük is őket sorban.

Spellthief's Edge: az eddigi hatása megmarad, miszerint, amikor eltalálunk egy ellenfelet, akkor plusz aranyat kapunk. Ha elégszer használtuk, kapunk egy kis mozgássebesség bónuszt is, akárhányszor használjuk a passzív képességét támadás közben. Ez eléggé meg fogja könnyíteni a mozgékony támogatók dolgát mint Lulu, vagy akár Nami.

Relic Shield: ha elég miniont öltünk meg a passzív képességével, akkor a használója kapni fog egy passzív pajzsot, ami harcon kívül töltődik vissza. Ezt a pajzsot párosítva a Redemption-el és a saját pajzsával együtt igencsak erősekké válhatnak a tank supportok.

Ancient Coin: ez a tárgy egy teljesen új passzívot fog kapni. Ahelyett, hogy aranyat adna a közelünkben elhalálozott minionokért, azok inkább kis érméket dobnak majd, amik manát és életerőt töltenek vissza. Ha összeszedtünk ezekből bizonyos darabot, kapunk egy elixirt, ami azonnal egy képességpontot ad nekünk, ez egyben azt is jelenti, hogy már 17-es szinten meglehet az összes képességünk maximális szinten, no nem mintha ezt a támogatók gyakran elérnék.

A tankosabb tárgyaknál is változás jön, amik régóta talán a leginkább értékarányosak a játékban. Viszonylag olcsón tudunk elpusztíthatatlanná válni szinte, amihez képest sebzést sokkal nehezebb venni.

Midseason patch: itt van, mely tárgyak mennyit változnak majd!

Kiderült, milyen új tárgyak érkeznek a játékba és az is, hogy mely tárgyak lesznek átalakítva.

Két új tárggyal is gazdagodunk, amik közül egyik az Adaptive Helm lesz, ami életerőt, varázsellenállást, életerővisszatöltést és CDR-t fog adni. Ezen kívül lesz egy passzívja is, ami az azonos nevű varázslatokból származó sebzést csökkenti, ez igencsak kellemetlen lehet egy olyan spam hősnek, mint például Cassiopeia.

A másik újdonság a Gargoyle Stoneplate lesz, ami páncélt és varázsellenállást nyújt. Természetesen passzívval is rendelkezik a tárgy, ami akkor aktiválódik, ha három vagy annál több ellenséges hős kerül a közelünkbe, ilyenkor további ellenállásokat kapunk pluszba, valamint lesz egy aktív része is, amit ha bekapcsolunk, plusz HP és méretet kapunk, viszont kevesebb sebzést fogunk okozni. Ha az aktív részt akkor kapcsoljuk be, mikora a passzív része él, akkor az életerőbónusz jelentősen megnő.

Átdolgozásra kerül a Guardian Angel, egyrészt a recept változik. Egy Long Sword-ból, Pickaxe-ből és egy Cloth Armorból fog épülni, cserébe sebzést és páncélt nyújt majd viselőjének a már megszokott feltámasztós passzív mellé.

Ti mit szóltok ezekhez az újításokhoz?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!