A két kizárt csapat után az N6 és az OP csap össze a Mondocon döntőjében!

A két kizárt csapat után az N6 és az OP csap össze a Mondocon döntőjében!

Március 15-én indult útra a Mondocon selejtezője, amin sok csapat vett részt, mára viszont már csak kettő maradt.

Rengeteg csapat nevezett az idei Mondocon versenyére és végül csak ketten maradtak a döntőre, ahogy az lenni szokott. Ezúttal az N6, vagyis a Nice Gaming, valamint az One Piece Esports összecsapását nézhetjük majd meg, szombaton 11 órától a Hungexpon. Az idevezető út kicsit bonyolultabb volt, mint általában, ugyanis a már továbbjutott Team HOP és Wonderstag Esports kizárásra került, mivel a szabályzatsértés történt a szervezők szerint.

Kizárták a már döntős HoP-ot és a WSE-t a MondoCon-ról

Hodi | 17/04/13 14:45 Már bejutott jövő hétvégén megrendezendő Mondocon tavaszi bajnokság LoL döntőjébe a HoP eSports csapata, amikor jött a hír, hogy kizárták őket a versenyről azért, mert az egyik beugrójuk olyan accountot használt, amely már egy másik csapat berkei alatt játszott a kvalifikáció során.

A One Pierce Esports felső ágon jutott be a döntőbe, miután a már két döntőst kizárták, így ők már április 17-én biztos résztvevői voltak a Mondocon-nak, miután 2-0-ra verték a Nice Gaminget.

A Nice Gaming pedig az alsó ágról jutott tovább, miután az OP elleni vereséget egy a Phoenix Reborn elleni 2-0-ás győzelemmel tudták korrigálni és így ők is beküzdötték magukat a döntőbe.

Egyébként mindkét csapat azonos csoportból indult, mégis végigkísérték egymást egészen a végső megmérettetésig. A döntő összdíjazása 100 000 Ft lesz, amiből 75-öt az első vihet haza, a maradék 25 pedig a második helyezettet illeti majd. 

Vajon az egyszer már alulmaradt Nice Gaming összeszedi magát a döntőre, vagy ezúttal is a One Piece bizonyul majd a jobbnak?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!