Draken megállíthatatlan volt, FalleN a C9 beugróján ámult

Draken megállíthatatlan volt, FalleN a C9 beugróján ámult

Megvan az első két kieső - ez történt a cs_summit pénteki játéknapján.

Tegnap folytatódott a csütörtökön elstartolt cs_summit, ahol az első játéknaphoz hasonlóan pénteken is négy mérkőzést rendeztek.

A program az alsóági mérkőzésekkel kezdődött, ahol a Team EnVyUs az OpTic Gaminggel, a GODSENT pedig a NiP-pel harcolt meg az életben maradásért. Európa és Amerika csatájából ezúttal az OpTic került ki győztesen, míg a svéd házi rangadót a nindzsák nyerték, így az EnVyUs és a GODSENT lettek a torna első kiesői.

EnVyUs 1:2 OpTic Gaming
11:16 (Mirage), 16:14 (Train), 14:16 (Nuke)

GODSENT 0:2 Ninjas in Pyjamas
3:16 (Train), 8:16 (Cache)

A nindzsáknál ezúttal draken volt a húzóember: +16-tal és a mezőny legjobb ratingjével (1.37) zárta az összecsapást. Legemlékezetesebb megmozdulását Cache-en láthattuk, egy 1v3 clutch szituációból keveredett ki győztesen.

A felsőágon a Gambit a Liquiddel, az SK pedig a Cloud9-nal vívott csatát. Előbbi meccsen egy tükörsima és egy hosszabbításban behúzott mappel győztek Zeus-ék, míg a tengerentúli csapatok összecsapásán az SK győzedelmeskedett.

Gambit 2:0 Liquid
16:1 (Train), 19:17 (Nuke)

SK 2:1 Cloud9
16:14 (Inferno), 9:16 (Train), 16:8 (Mirage)

Vereség ide vagy oda, utóbbi mérkőzésen a Cloud9 beugrója, a Valve versenyeiről örökre eltiltott swag sokak szimpátiáját kivívta. 70 killel top fragger lett az összecsapáson - mindezt úgy, hogy ilyen magas kompetitív szinten már több mint két éve nem játszott LAN-on. A brazilok csapatkapitánya, FalleN nem kis szavakkal illette őt a Twitteren.

"Szeretnék gratulálni swagnek. Egészen őrületes, hogy így teljesített ellenünk azok után, hogy évek óta nem játszott már ezen a szinten."

A mai napon további három mérkőzést láthatnak majd a nézők. A felsőági döntőben az SK Gaming és a Gambit csapnak majd össze, míg az alsóágon a Liquid, OpTic, Cloud9, NiP négyes dönt arról, melyikük folytathatja majd vasárnap.

cs_summit, a 3. nap programja

  • 18:30 - Cloud9 vs. Ninjas in Pyjamas
  • 21:30 - Team Liquid vs. OpTic Gaming
  • 00:30 - SK Gaming vs. Gambit Esports

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!