KennyS majdnem leváltotta GuardiaN-t a Na'Vi-ban

Egy francia interjúból érdekes részletek derültek ki a sztárjátékos karrieréből.

Nem sok híja volt, hogy KennyS a Titan-ból a Na'Vi-ba igazoljon, mikor karriere csúcsán a világ legjobb AWP-sének tartották. Akkoriban két komoly kérője volt, az LDLC mellett a GuardiaN leváltását fontolgató Na'Vi is interjúztatta a francia sztárt.

Bizony, GuardiaN aki mára a világ egyik legjobb agresszív stílusú AWP-sévé nőtte ki magát, pár éve úgy tűnik nem volt éppen a legstabilabb tag a csapatban. Zeus személyesen próbálta meggyőzni KennyS-t a váltásról, ahogy azt a francia AWP-s egy interjúben elmesélte:

A csere végül egyik féllel sem jött össze, az LDLC és a Na'Vi is lemaradt KennyS-ről. Később a névváltáson átesett LDLC, immár EnVyUs-ként csak megszerezte magának, mostanra pedig már a G2 együttesét erősíti, és a sors furcsa fintora, hogy az a Zeus, aki ki akarta tenni GuardiaN-t, mára már elhagyta a Na'Vi-t, a magyar származású szlovák AWP-s viszont köszöni szépen még mindig jól elvan a csapatban.

Néha jó bepillantani a háttérben folyó tárgyalásokba és a zárt ajtók mögötti tárgyalások részleteibe, magunktól sose képzeltük volna, hogy a főleg ukrán-orosz tengelyen szerveződő Na'Vi valaha is francia játékosban gondolkodott volna...

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!