Ez történt a hétvégén a hazai Hearthstone-ban

Két verseny, két győztes: lezajlott a következő Tavern Hero Qualifier és a MondoCon döntője.

Sűrű hétvége volt a mostani a hazai Hearthstone játékosok számára, hiszen mindkét napon rendeztek egy-egy fontos versenyt idehaza: szombaton Tavern Hero Qualifiert, vasárnap pedig a tavaszi MondoCon döntőjét.

A Tavern Hero selejtezőn összesen 23 játékos szállt harcba, a végső győzelmet pedig Huby szerezte meg, aki iBucival szemben diadalmaskodott a döntőben. A Team Plague játékosa ezzel biztosan ott lesz a tavaszi Tavern Hero döntőn, akárcsak az előző szezonban, ahol lehetősége lesz arra, hogy kvalifikálja magát a 16 fős világbajnoki selejtező előszobájának tekinthető Spring Playoffra.

Vasárnap a MondoCon Hearthstone fináléjában xalax és JustBrave csaptak össze, akik az egy héttel korábbi elődöntőben vívták ki a helyüket. A srácok meglehetősen gyorsan lerendezték a döntőt: xalax viszonylag kontrollos lineupja (Control Shaman, Taunt Warrior, Midrange Paladin) megállíthatatlannak bizonyult, félóra alatt meglett a győzelem! Íme a teljes döntő.

Élő videó megtekintése innen: esporthuhs – www.twitch.tv

Tavaszi MondoCon, Hearthstone döntő

JustBrave 0:3 xalax

A tavaszi MondoCon bajnoka tehát xalax lett, akinek 35 ezer forint is landolt a zsebében - JustBrave 15 ezer forinttal vigasztalódhatott. A döntőt követően el is kaptuk a győztest egy gyors interjúra, akit az új metáról is kérdeztünk.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!