Megvannak a nemzeti a csapatok a SEC-re, nézzük kik is ők!

Megvannak a nemzeti a csapatok a SEC-re, nézzük kik is ők!

A hétvége folyamán a sok LCS őrület mellett lezajlottak a SEC nemzeti döntő meccsei is idehaza, nézzük kik képviselnek majd minket Szófiában!

A hétvége folyamán lezajlottak az utolsó mérkőzések is a SEC nemzeti döntőjének keretein belül. A végső megmérettetésre már csak 8 csapat maradt a sok induló közül, az alábbi ágrajzon láthatjuk is, hogy kik voltak azok.

Némi magyarázat az ágrajzhoz, a meccsek alapvetően Bo1 rendszerben zajlottak, néhány kivétellel. Az alsó és felső ági elődöntök voltak azok, amik Bo3 keretein belül dőltek el, vagyis a Semi meccsek az OP és a THR között, a BTM és a WiLD között, valamint a HOP és az OP között. Mint láthatjátok azon kívül is voltak mérkőzések még, ezek már Bo1-ek, de ez csak a seed-et döntötte el, vagyis azt, hogy ki hányadik helyen jutott tovább.

Ezek alapján első helyen a Team HoP végzett, második helyen a WiLD.Coolermaster, míg harmadik helyen a Team Horizon Reapers, ez majd a további szakaszokban lehet fontos, mint ahogy azt az LCS-ben és egyéb nemzetközi versenyeken is megszokhattuk, aki előrébb végez, papíron könnyebb ellenfelet kap elsőre.

Ez a három csapat megy tovább majd a legjobb 16 közé, ahol az első helyezett automatikisan kvalifikál az offline döntő eventre, míg a 2. 3. 4. mindkét csoportból megküzd egymással, ugyanis csak egyikük mehet tovább Szófiába. Ezzel három csapatunk van már az offline döntőn, a negyedik a Wildcard kvalifikációból érkezik majd.

A küzdelmeknek tehát még koránt sincs vége, reméljük az offline döntőn ismét láthatunk majd magyar csapatot!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.