Ismét pocsék arcát mutatja a NiP, három megalázó vereség zsinórban

Ismét pocsék arcát mutatja a NiP, három megalázó vereség zsinórban

Az ESL Pro League-ben és az ECS-ben is alaposan elbántak a svéd ötössel, három pályán összesen 5 kört nyertek.

A NiP idén már megtapasztalta a csapatépítés sötét oldalát, pyth-el soraikban egészen elképesztő, 0:6-os mérleggel kezdték a Pro League-et. Jött azonban draken akinek köszönhetően újra élet költözött a nindzsákba, javultak a statisztikák és az eredmények, úgy tűnt végre megint minden sínre került a NiP-nél.

Vannak azonban napok, amikor viszont azt látjuk, egyszerűen elmentek otthonról a játékosoknál, és produkálnak egy olyan pocsék sorozatot, amilyet nem hogy tőlük, de egy valamire való Top30-as csapattól sem várnánk. A szerdai játéknap éppen ilyen volt, ahol két Bo2-es meccset kellett játszaniuk, előbb a FaZe, majd a North ellen. A kezdés önmagában még nem volt problémás, Nuke-on 16:13-ra kaptak ki f0rest-ék, innen azonban elindult a lejtmenet.

A FaZe elleni második mapot már 16:1-re bukták el Inferno-n, ami bármennyire is CT map, egyetlen kört nyerni Terrorban ezen a szinten óriási blama. Draken kezébe alig került AWP, ez pedig a statisztikáin is alaposan meglátszott.

A North elleni első map Cache volt, ahol szintén 16:1-et kaptak az arcukba GeT_RiGhT-ék, pedig ezúttal ők kezdhettek az előnyösebb oldalon. Ezúttal azonban ez sem segített, ez egy ilyen nap volt, egyetlen kört tudtak támadni, kísértetiesen hasonlított a meccs a Vega Squadron elleni 16:2-re.

A végső döfést a North elleni visszavágó adta meg a szomorú napnak és a szurkolóknak, Cobblestone falai között egy 16:3-al zárult a NiP szerdai vesszőfutása.

A három map összesített statisztikái szerint a két veterán, GeT_RiGhT (0.28) és f0rest (0.37) átlaga volt a legkiábrándítóbb, utánuk az újfiú draken (0.43) majd friberg (0.52) és Xizt (0.51) akik legalább 0.5 fölé eljutottak. A történtek után természetesen ismét felerősödtek azok a hangok, akik a rangidős játékosok cseréjét sürgetik, és fiatalokkal való újjáépítést tartanának az újbóli sikerek kulcsának.

A NiP a szerdai eredmények után immár biztosan nem juthat tovább az ESL Pro League csoportköréből, az ECS-ben pedig szintén a hátsó mezőnyben kullognak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!