Ezzel a paklival lett meg két szerveren is a Legend #1 Kolento-nak

Stabil Taunt Warriorral Európában és az NA szerveren is kiütötte magának a legelső helyet az ukrán játékos.

Jön a szezon vége, indulnak a tryhard maratonok a minél jobb pozíciókért. Van aki csak Rank 5-ig szeretne feljutni a hónap végi rewardért, van akinek a Legend a cél, akad aki a Top100-ba kerülést célozza meg, és van olyan is, akinek csak a legelső hely lebeg a szeme előtt.

Ilyen Kolento is, aki Taunt Warrior paklijával meg is csinálta a bravúrt! Hónap végén, a legforgalmasabb highlegend masszában ért fel a csúcsra az EU és NA szerveren egyaránt!

A pakliban túl sok meglepetés nincs, szokványos kártyákból építkező Quest Warrior. Lehet van akinek furcsának tűnik az Armorsmith újbóli felbukkanása, de a sok AoE miatt teljesen jó választás, csak úgy, mint a kezet feltöltő Battle Rage is. Az, hogy egyetlen Brawl-t játszik, talán vitatéma lehet, de a Legend #1 azt hiszem önmagáért beszél.

A pakli dust költsége nem kifejezetten magas, mindössze 2 legend és 5 epic kártya került be a 30 lapba, ami még bőven bírható egy ennyire erős deckért cserébe. Ha valaki dust-milliomos, esetleg mindene megvan a paklihoz és szeretné kiütni még gyorsan a legendet, érdemes tenni vele egy próbát!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!