1 győzelem és 1 vereség a HellRaisers mérlege Austinban, ma este továbbjuthatnak

Ma este játszhatnak a legjobb 4 közé jutásért!

Vegyesen indult Deadfox és a HellRaisers számára a DreamHack Austin 100.000 dolláros versenye: a legjobb magyar játékos és csapata egy győzelmet és egy vereséget zsebeltek be első nap, ami azt jelenti, hogy még nem jutottak tovább a csoportból, ehhez a Luminosity - Heroic meccs győztesén kell majd felülkerekedniük.

A HR nyitotta meg a versenyt a Luminosity ellen Overpasson, a brazilok azonban hozták a pisztolykört, de komolyabb előnyt nem tudtak kialakítani belőle. Egy anti-eco-t követően a Bondikék egalizáltak, innentől pedig elkezdtek leszakadni ellenfelükről, a félidőben már 10-5-öt mutatott az eredményjelző a piros-fehérek javára, és még egy 3K is belefért Deadfox-nak, de ez volt talán az egyetlen villanása a tegnapi napon. Bondik egyébként a hátán vitte a csapatot, 30-13-as KD-val és 1.81-es Ratinggel kiemelkedő teljesítményt nyújtott. 

Fordulás után két gyors Glock kill megalapozta a HR második félidejét is, az elhozott pisztolykör után úgy nézett ki, hogy sínen van minden. Még volt egy anti-eco feltámadása a Luminosity-nek, miután PKL lehozott egy 1v1-et STYKO ellen, de a HR gyorsan visszavette az irányítást, a vége 16-8, így a továbbjutásért játszhattak az újabban rendkívül jó formát mutató Gambit ellen. 

HellRaisers vs. Luminosity

A pályaválasztás ezúttal Nuke-ra esett, ami nem éppen a HR erőssége, ez ki is derült a meccs során. Bekezdett a Gambit, AdreN mindjárt egy 4K-val nyitotta a pisztolykört T oldalon, majd el is húzott 3-0-ra. Az első fegyveres kör Deadfoxéké lett, de a Gambit gyorsan visszavágott. Eléggé oda-vissza volt az első félidő fele, 5-4-re is vezettek zero-ék, de itt megakadt valami, mert ezt követően nagyon megszaladtak Dosiáék, főleg AdreN remek játékának köszönhetően. Zsinórban 6 kört hozott a Gambit, így 10-5-tel fordultak a csapatok, a pisztolykörben pedig megint AdreN villant, ezúttal egy 3K-val, esélyt sem adva a HR-nek a felzárkózásra.

A vége 16-7 Zeuséknak, Deadfox pedig az utóbbi idők egyik legrosszabb LAN meccsét produkálta a maga 6-22-es KD-jával és 0.25-ös ratinggel. Persze nincs veszve semmi, hiszen ma a Luminosity - Heroic meccs győztesével kell lejátszaniuk egy Bo1-et a továbbjutásért!

HellRaisers vs. Gambit

A másik csoportban az Immortals simán továbbjutott, a G2-nak viszont komolyan meg kell izzadnia, ha legalább top4-ről álmodik, mert mindjárt az első meccsen kikaptak a C9 ellen, így két meccs kell nekik ahhoz, hogy továbbmehessenek. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!