Többmilliós szerződést kötött a G2 és a Vodafone

Többmilliós szerződést kötött a G2 és a Vodafone

A G2 Esports már eddig is partner volt a Vodefone-nal, de most egy újabb 2 évre szóló szerződést írtak alá, hihetetlen pénzért.

A világ második legnagyobb telefonszolgáltató cége, a Vodafone már korábban - pontosabban tavaly februárban - megegyezett a G2 Esports csapatával. A napokban ezt a szerződést megújították még két évig. 

Ez a szerződés leginkább a spanyol piacra fókuszál. Néhány forrásból azt is megtudhatjuk, hogy ez a szerződés két éven keresztül évi 1 millió dollárt jelent a csapatnak.

Ennek tekintetében persze a G2-nak két külön csapata is lesz, akik a G2.Vodafone néven fognak versenyezni. League of Legends csapattal eddig is rendelkezett a Vodafone által támogatott csapat, de a CS:GO-ban újoncnak számít majd a spanyol ötös.

A LoL csapatuk a legrangosabb spanyol ligában, az LVP-ben (Liga de Videojuegos Profesional) fog indulni. 2016 áprilisában a Vodafone elindított egy TV-sorozatot, ami napi szinten mutatja be a G2.Vodafone játékosainak mindennapjait.  

Ugye a G2 rendelkezik már egy nagyon erős CS:GO csapattal, de úgy látszik, a francia ötös után már egy spanyollal is rendelkeznek, és talán velük is meg szeretnék hódítani a világot. 

Carlos "ocelote" Rodríguez, a csapat alapítója ezt nyilatkozta:

Ezzel a legújabb megállapodással, amit a Vodafone-al kötöttünk még szorosabbá tettük az együttműködésünket. Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy ilyen neves partner is mellénk áll és segíti a fejlődésünket.

Ebből is látszik, hogy a telefonszolgáltatók is nagy hangsúlyt fektetnek az esport-ra. Gondoljunk csak Koreára, ahol nemrég a LoL döntőt két telefontársaság csapata vívta.

Jön a telefontársaságok háborúja, avagy a világ két legjobb LoL csapatának döntője

Az SKT-t már ismertük eddig is, a kT pedig kimondottan azért jött létre, hogy beleköpjön az SKT levesébe, a döntőben most lesz erre lehetősége is.

Jó azt is látni, hogy egy spanyol gyökerekkel rendelkező csapat annak érdekében, hogy az ország kiemelkedőbb játékosai is reflektorfényt kapjanak, új csapatot is alapít. Rendkívül jó ötlet volt ez a G2 vezetőségétől és a Vodafone-tól is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.