Újabb kupán indulnak FLASH-ék, ezúttal ZEN az ötödik

A Binary Dragons hatodik kupája 5000 dolláros összdíjazásért zajlik majd, nehéz csoportba sorsolták a Sensei-t.

FLASH és csapata lassan már minden online kupára meghívást kap, a jó eredmények és a külföldi kapcsolatok tehát meghozzák gyümölcsüket az ötös számára. A Binary Dragons Cup 6 erős mezőnyén belül is kőkemény csoportba kerültek FLASH-ék, akik a Tengri, a North Academy és a Tricked mellé kerültek negyediknek.

Az 5000 dolláros összdíjazású versenyen a csoportokból két együttes jut majd a rájátszásba, ahol olyan ellenfelek jöhetnek szembe az egyenes kieséses szakaszban, mint az újabban remek formában lévő Outlaws, az eXtatus, vagy éppen a spanyol KPI, egyszóval az európai feltörekvő csapatok krémje ez a verseny.

A Sensei első ellenfele a glace vezette North Academy, a megszokott felállás azonban ezúttal nem tud pályára lépni a magyar csapatnál, v1z3r helyett ZEN ugrik a mostani mérkőzésre. Hogy egyszerű ugrásról, tryout-ról vagy végleges cseréről van szó, azt manapság már nehéz realtime lekövetni, kíváncsian várjuk a mostani ötös képes lesz-e odaérni a fizetős helyek egyikére.

A pénzek elosztása ugyanis meglehetősen az élmezőnyre koncentrál, a 3-4. helyezettek csapatonként 125 dollárt kapnak csupán. A második helyezett már kedvezőbb pozícióban várja az osztozkodást, 1250 dollárt tehetnek zsebre, míg az első csapat 3500-t kap.

A Bo2-ben rendezett találkozó este 9-kor rajtol, hajrá magyarok!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!