VIDEÓ: Ha HObbitt nem kap új szerződést, nincs igazság a Földön

A Gambit fiatal játékosa nagy szolgálatot tett a DreamHack menetelés során, fix megállapodás azonban még mindig nincs a csapattal.

Ahogy arról beszámoltunk, a DreamHack austini állomásán a Major legenda Gambit magabiztos meneteléssel húzta be az első helyet, szinte minden komoly riválissal megmérkőztek az út során. A csoportkörben a Heroic és a HellRaisers bánta Zeus-ék parádéját, a rájátszásban a G2-t és az Immortals-t búcsúztatták, az egész tornán csak a franciák tudtak mapot hozni a későbbi győztes ellen.

Ismét a DreamHack csúcsán a Gambit!

Dosiaék alaposan megizzadtak az elődöntőben, a finálé ehhez képest könnyű menet volt.

A csapat legjobb játékosának a veterán Dosia bizonyult, a tornán átlagolt 1.16-os ratinggel ő lett a verseny MVP-je is, mellette AdreN (1.13) és mou (1.10) is alaposan belehúzott a fragelésbe. Zeus emellett remekül irányított, a fiatal HObbitt pedig hozta a agresszív játékot, nem egy kört hozott le bátor és pontos célzásával a csapatnak.

A döntőben egy MAC-10 is elég volt a B-védelem ellen, a precíz célzás mellett pedig szinte olvasott az ellenfél fejében, előre tudta, hol bukkannak majd fel az ikrek. A helyzet furcsasága, hogy HObbitt még mindig nem a Gambit játékosa, továbbra is csak kölcsönszerződéssel van a csapattal. A rajongók és az elemzők több forgatókönyvet is sejtenek a háttérben, elképzelhető, hogy az egész Gambit új név alá szerződik, de az is lehetséges, hogy csak a Tengri-s szerződés lejártát várják, hogy Hobbit szabadon igazolhatóvá váljon. Csak aztán nehogy valaki beelőzze őket egy jobb ajánlata, mostanában nagy a mozgolódás az orosz régióban!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!