Újabb csontot dob az Operation-mítosz hívőinek a Valve

Újabb csontot dob az Operation-mítosz hívőinek a Valve

Nekünk, akik hisznek az új Operation eljövetelében, azoknak itt a következő apró jel.

A Valve már annyira kiéheztette a CS:GO közösséget egy új Operation-re, hogy már minden apró jelre ráugrik a community, ha akár csak egy halvány jelét vélik felfedezni a várva-várt csoda eljövetelének. Voltak már kiszivárgott pályák, új fajta fegyver és még egy tomahawk is, de eddig nem látszik az alagút vége.

Visszatér a jó öreg MP5?

Uacute;gy tűnik, hangtompítós MP5-ön dolgozik a Valve!

Egy újabb reménysugár ütötte fel a fejét most is, ugyanis a kedvenc FPS-ünk fájljai közt egy lelkes Reddit felhasználó ismerős névre bukkant a maplist_csgo.txt-ben: de_Piranesi

A pályaneveket tartalmazó állomány nem az aktív verseny pool pályáit, hanem az Office, Italy, Dust, Dust2, Aztec, Assault, Baggage mapok neveit tartalmazza, ezek közé került be az új jövevény. A régi motorosoknak nem kell bemutatni a de_Piranesi-t. A Counter Strike, CS:Condition Zero és a CS:Source verziókban volt népszerű pálya, amely a késő-romantika jegyében épült Villa Piranesi kastély-múzeumba kalauzol el minket.

A pálya egyébként megtalálható a Steam műhelyében is (Source-os verzió!). Lehet, hogy a Canals-hoz hasonlóan a Valve egy darab csontot ad ez úttal is a közösségnek? Egyébként szerintetek jó lenne még egy Cobblestone hangulatú pálya?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!