Launders megoldása a pisztolyok javítására

Launders megoldása a pisztolyok javítására

Ötletelés a pisztolyok kiegyensúlyozásáról.

Az utóbbi idők legnagyobb problémáinak egyikét egészen biztosan a pisztolyok jelentik a CS:GO-ban, hiszen a megfelelő kezekben gyakran erősebbnek bizonyulnak mint a teljes vásárlások és a nagy kaliberek. De mi lehet a megoldás?

A pisztolyos körök fontosabbá váltak a CS:GO-ban, mint valaha - VIDEÓ

A félidők első köre kiemelt szerepet élvez a játékban. Aki mindkét pisztolykört megnyeri, jó eséllyel a meccset is behúzza.

Launders kanadai származású esport kommentátor és újságíró, aki egy eddig nem látott megoldással állt elő az elmúlt napokban:

Csökkenteni a mozgási sebességet pisztoly használata közben az abszolút megoldás azok kiegyensúlyozására. Csökkenti a peekből eredő előnyt, ezáltal könnyebb célponttá tenné a pisztollyal játszókat.

Az ötlet azért érdekes, mert adna és el is venne a jelenlegi pisztoly metából, hiszen a lassabb mozgás pontosabb célzást jelentene, de sokkal sebezhetőbb lenne teljes vásárlásokkal szemben, hiszen lassabb reakcióidővel és mozgással nehezebb lenne rajtaütésszerűen támadni egy-egy lerakót és könnyebb lenne levadászni őket.

Később más ötletekre reagálva elmondta, hogy miért gondolja rossz ötletnek a futásközbeni lövéspontosság csökkentését a gond megoldására:

A futás közbeni lövéspontosság csökkentése NEM egy jó mód a fegyverek kiegyensúlyozására. A játékot még véletlenszerűbbé tenné és díjazná a rossz célzást vagy csökkentené a sebzést.

Ezután szintén egy felvetésre reagálva kiegészítette azzal ötletét, hogy a karaktermodell gyorsulását is csökkenteni kellene pisztolyhasználat közben, mert lehetetlenné teszi az ellenfél eltalálását a kiszámíthatatlan mozgás.

Mindenesetre a pisztolyokkal kapcsolatban a Valve-nek kell döntenie, arról pedig semmilyen információ nincs, hogy terveznek-e módosítani az újabban párszázdolláros AWP-nek használt Deagle-n, a legyőzhetetlen TEC-9 B Rushon vagy a P250-es CT mágiákon.

Szerintetek lenne szükség egy ilyen változásra? Esetleg van ötletetek is? Jöhetnek kommentbe a vélemények!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!