Szenegál ellen javíthat a magyar FIFA17 válogatott a vb selejtezőn

Szenegál ellen javíthat a magyar FIFA17 válogatott a vb selejtezőn

Egymás mögött helyezkedik el a két válogatott, a győztes elkezdhet felzárkózni az élmezőnyhöz!

14 meccs után 14 ponttal a 7. helyen áll a magyar FVPA FIFA17 válogatott a világbajnoki selejtezőben, három ponttal lemaradva Svájc, 12-vel Belgium mögött. Ez egyelőre nem túl jó eredmény, figyelembe véve, hogy a listavezető dánoknak 11 lejátszott meccsből 31 pontjuk van, de tény, hogy ők még egyszer sem kaptak ki. 

Most azonban javíthatnak hazánk legjobbjai, méghozzá az afrikai Szenegál (vagy inkább francia "B" válogatott?) ellen, akik három ponttal vannak lemaradva mögöttünk. Az ellenfélről annyit tudni, hogy az eddigi felkészülési meccseinken jobbak voltunk náluk és oda-vissza legyőztük őket, de ezt élesben is bizonyítani kell, ha a magyarok be akarják biztosítani a helyüket a világbajnokságon, ahova a 18 gárdából 16 jut ki. Szenegál ráadásul mostanában a jobbik arcát mutatja: a legutóbbi 5 meccsükön nem kaptak ki, míg a mieink legutóbb beleszaladtak egy oda-vissza vereségbe Szaúd-Arábia ellen.

FVPA tabella

A magyar közvetítés nem marad el, péntek este 23 órától tehát afrikai ellenfelet kell legyőzni, ha az megvan, akkor ráakaszkodunk a svájci gárdára és közelebb kerülhetünk az élmezőnyhöz. A hangulatfelelős Debreceni "TZeus" Péter lesz, a meccset itt tudjátok majd figyelemmel kísérni:

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!