Bő 8 milliós díjazással jön a StarSeries 3. HS évada!

Bő 8 milliós díjazással jön a StarSeries 3. HS évada!

Júniusban Kijevre szegeződik a Hearthstone világ szeme!

A nagy Hearthstone frissítések nem csak metaváltozást és új szezont, hanem új versenyeket is jelentenek. Ennek apropóján jelentette be a StarSeries saját HS versenyének 3. évadát, amelynek az offline döntőjét Kijevben rendezik majd június 9. és 11. között. A tét nem kevesebb, mint 30.000 dollár, azaz bő 8 millió Ft, nem is kezdődhetne jobban a mamut éve!

Már-már hagyomány StarSeries lebonyolítási rendszere, ezen most se változtattak: két külön divízió lesz, Kína és a világ többi része. Ez utóbbi két részből fog állni, egy csoportkörből és egy Last Chance versenyből. Öten innen, míg hárman Kínából érkeznek majd az offline döntőre.

A díjazás így oszlik majd el:

  • 1. hely 11.000$
  • 2. hely 6000$
  • 3. hely 4000$
  • 4. hely 3000$
  • 5-6. hely 2000$
  • 7-8. hely 1000$

Az online csoportkört május 12-től május 30-ig rendezik és Standard módban zajlik majd, Conquest Bo5-ben, 1 bannal. 16 játékost hívnak meg, akiket két csoportba osztanak, mindenki mindenki ellen játszik majd.  A két csoportelső és csoportmásodik automatikusan utazhat Kijevbe, míg a 3-4. helyezettek még egy utolsó esélyt kapnak a Last Chance kvalin, hogy kijussanak a helyszíni fináléba.

Az előző szezonban érdekes módon nagyobb volt a nyereményalap, ott 50.000 dollárt osztottak szét a legjobbak között, ezúttal viszont majdnem felezték a díjazást. Akkor a Na'Vi akkori játékosa, Xixo nyert, ő azóta már megfordult a CLG színeiben is, jelenleg nincs csapata.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!