Jöhet a nyári feltámadás a Vitalitynél, YamatoCannon visszatért!

Jöhet a nyári feltámadás a Vitalitynél, YamatoCannon visszatért!

Rövid ideig tartott YamatoCannon szünete, miután távozott a Splyce-tól, a tavaszi szakaszban igencsak gyengélkedő Vitality-ben folytatja karrierjét.

Jacob "YamatoCannon" Mebdi április közepén köszönt el a Splyce csapatától, egy közös megegyezést követően, a szünet azonban még egy hónapot se tartott jóformán, hiszen nyártól a Vitality csapatát fogja erősíteni, akikre legyünk őszinték, ráférne bármilyen szintű erősítés.

A csapat a twitterén egy ötletes kis videóval jelentette be, hogy új edzővel bővülnek.

Minden bizonnyal a cél az lenne, hogy valahogy felrázzák a srácokat, mert ez tavasszal nem nagyon sikerült, hiába estek át több kisebb roster cserén, próbálták váltogatni a pozíciókat stb. a végeredmény nagyjából változatlan maradt. Az egyetlen igazán emlékezetes dolog, amit a csapat letett az asztalra az idei szezonban, az egy megkérdőjelezhető remake a Giants-el szemben egy Orianna hibát követően. Shaunz-tól már korábban elköszöntek mint vezető edző és egy darabig az alvásproblémákkal küszködő Hachani vette át ezt a szerepet. Végül utolsó előtti helyen, az Origen előtt 3-10-ben fejezték be az alapszakaszt, de ez nem feltétlen az ő érdemük volt. 

YamatoCannon-nak eléggé felemás teljesítményei voltak a Splyce-al, első alkalommal csak a 8. helyre volt ez elég, viszont utána nyáron már a második helyen csücsültek és egy nagyon szoros szériával ők mentek ki végül a VB-re az UOL helyett. Persze ők is érezték, hogy még kis halak ehhez, leginkább csak tanulni jöttek, utolsó helyen végeztek a csoportjukban 1-5-ös mutatóval. Ezzel a videóval köszönt el tőlük illetve egy időre tőlünk is.

Ezzel együtt Lee "GBM" Chang-seok távozik a csapatból, akit mindössze egy héten keresztül láthattunk miden, mikor Nukeduck Hachani-t próbálta pótolni az alsó ösvényen. Nagy hiányát talán nem fogjuk érezni, mivel nem is nagyon játszott, valószínűleg nem ilyen szezonra számított mikor aláírta a szerződést. A Splyce oldalán továbbra sincs hír, hogy ki fogja helyettesíteni az egykori edzőt, de a csapat többi része biztosan marad November 20-ig, a többi meg már a szerződéshosszabbításokon múlik.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!