FLASH-ék az ESC SEC címvédővel meccselnek a BPL-ben

FLASH-ék az ESC SEC címvédővel meccselnek a BPL-ben

Ma este ismét magyarokért szurkolhatunk! A Coppenhagen Games-t megjárt Sensei néz szembe a SEC IV. évadának győztesével, a bolgár Outlaws-szal!

Nemrég vette kezdetét a Balkan Pro League második szezonja, ahová a Sensei Esports automatikus meghívást kapott, majd a nyílt selejtezők során csatlakozott hozzájuk a szintén magyar együttes, HoP Esports. A 3500 dolláros, átszámítva egymillió forintos összdíjazású verseny legelső fordulójában sajnálatos módon még nem sikerült pontot szereznie egy magyar csapatnak sem, de még nem kell szomorkodni, hiszen bőven van lehetőség a javításra!

A HoP a magyar közösség által már jól ismert bolgár ex-MK (ex-Gplay)-től 2 pályán is vereséget szenvedett, míg Sensei a török ex-DarkPassage ellen maradt alul. Ma este újra itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak a magyarok, ezúttal a Délkelet-Európai Bajnokság negyedik szezonjának címvédőivel küzdenek meg két pályán is este 8 órától a Sensei játékosai! Reméljük, hogy ezúttal nem igazolódik a papírforma és felveszik a kesztyűt a magyarok! További érdekesség, hogy a Corvini játékosa, koloRRR helyettesítette v1z3r-t a legutóbbi mérkőzésen, egyelőre nincs információnk arról,hogy most is így lesz-e.

Magyar közvetítés is várható, úgyhogy szurkoljunk közösen ma este 8 órától a Sensei-nek!

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

Kövess Minket!