Óriási adok-kapok a magyar válogatott vasárnapi meccsein

Óriási adok-kapok a magyar válogatott vasárnapi meccsein

Dánia és Libanon ellen bizonyíthatott FIFA 17 csapatunk két külön versenysorozatban.

Nagyon nehéz este várt vasárnap a magyar FIFA 17 válogatottra, hiszen tartalékos felállással kellett megnehezítenünk a listavezető Dánia dolgát az FVPA világbajnoki selejtezősorozatban.

Eddigi legnehezebb meccse következik a magyar FIFA 17 válogatottnak

Két mérkőzés élő közvetítésével várunk benneteket vasárnap este.

Az első meccset a dánok kezdték jobban, egygólos hátrányból azonban még egyenlíteni tudtunk. A további gólokra viszont már későn jött válasz, 4:1-es állásnál csak a szépségtapaszt tudtuk bevinni. Az izgalmakra és a gólzáporra a második mérkőzésen sem lehetett panasz. Sőt, egy ideig úgy tűnt, még nyerhetünk is: itt is Dánia szerzett vezetést, ám a második félidőben fordítani tudtunk. A hajrában azonban az északiak még begyötörtek egy gólt, így döntetlen lett a végeredmény.

FVPA világbajnoki selejtező

Dánia 4:2 Magyarország
Magyarország 2:2 Dánia

A magyarok ezzel 18 lejátszott meccset követően hatodik helyen állnak a tabellán 5 győzelemmel, 6 döntetlennel és 7 vereséggel.

A dánok elleni párharc után jöhetett Libanon az ITFA sorozatban, ahol a közel-keletiek alaposan megleptek bennünket: a második félidő elején két gyors találattal sokkolták a magyarokat. Karikáéknak azonban szerencsére sikerült időben felpörögniük, így végül döntetlenre mentették a mérkőzést. A második meccsre pedig már kitartott a lendület: az utolsó vasárnapi összecsapáson megszületett a nap első győzelme is.

ITFA világbajnoki selejtező

Libanon 2:2 Magyarország
Magyarország 2:0 Libanon

A magyarok 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a második helyen állnak a selejtezőcsoportban, melyet jelenleg Németország vezet.

Ha lemaradtatok a közvetítésről, a lenti lejátszóra kattintva visszanézhetitek a négy vasárnapi mérkőzést.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!