Íme az eddigi 5 legszebb play az MSI-n

Íme az eddigi 5 legszebb play az MSI-n

Számtalan szép megmozdulást láthattunk már eddig is az MSI-n és az igazán nagy harcok még hátra vannak, de addig is nézzük az eddigi top ötöt.

Pár meglepetésen túl vagyunk már, mint például a TSM gyengélkedése, vagy Levi domináns játéka. Voltak persze várható dolgok is, például a Flash Wolves erőfölénye, ami már az IEM Katowicen is megmutatkozott. Ezek a játékosok mind megérdemeltem vannak jelenleg Brazíliában és ennek megfelelően a játékuk is sokszor szemet gyönyörködtető.

Íme a hat résztvevő csapat az MSI csoportköreiben!

A Gigabyte Marines az utolsó csatlakozó csapat, aki részt vesz az MSI fő eventjén, ami már Rioban lesz, lássuk, kikkel találkozhatunk még!

Ezekből a playekből válogatták ki az 5 legszebbet, nézzük is őket szépen sorba.

Ötödik helyen a Supermassive istenített lövésze Zeitnot mutatja meg, hogyan is kell kikerülni egy Jhin ultit, mindezt ráadásul egy 1 v 2 szituációban. Negyedik helyen a Dire Wolves csapata egy inhibitor elhozatala után felszáll a Ryze expresszre, hogy az ősi sárkányt is biztosítsák maguknak. A bronzérmet érő harmadik helyet Svensekeren kaparintja meg magának egy sárkánylopással, ahova ráadásul vakon Flashel be, sőt mi több utána még a harcot is megnyerik Hauntzer teleportjának köszönhetően. Második helyen a Gigabyte Marines-ból Optimus prezentál egy tower dive-ból összeszedett quadra killt, még Nami buborékját is tökéletesen kikerüli. A legszebb play pedig Levi nevéhez fűződik, aki egy őrszemugrással könnyedén kikerüli Orianna Shockwave-jét, de ez nem elég, egy Flash ultival még vissza is tessékeli Orit a saját csapatához, ahol szinte azonnal meghal. 

Nektek mi volt eddig a kedvenc megmozdulásotok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!