Videó: Hiba miatt látszott NiKo a füstben!

Videó: Hiba miatt látszott NiKo a füstben!

Egyre gyakrabban döntenek hibák körökről.

A tegnapi HellRaisers vs. FaZe meccs egyik legérdekesebb pillanatát köszönhetjük a 2. körnek, ahol a Valve ismét leszerepelt a játék elképesztő hibájával.

A NiP ellen ér véget az EPL 5. szezonja DeadFoxéknak, itt nézheted magyarul!

Börőcz "DEADFOX" Bence és csapata, a HR utolsó körében van az ESL Profi Ligájának, ahol ezúttal a svéd NiP ellen bizonyíthatnak!

A HellRaisers lehozta a pisztolykört, majd 1:0-ás előnnyel mentek volna tovább ezúttal nagyobb kaliberrel a kézben, míg a FaZe force-olni kényszerült és megvették az általuk oly jól alkalmazott Deagle-ket, kevlárral. Teljesen átlagos anti-force körnek indult ez is a második pályán, Cache-en a HR szemszögéből. Végül sikerült elérni, hogy bondik és NiKo 1v1-be kerüljenek és aztán jött ez:

A videón is jól látható, hogy a füst ami kakasba érkezett bizony áttetsző és még X-ray nélkül is látható lenne egy benne lévő alak. Bondik saját bevallása alapján nem is koncentrált arra, hogy onnan jöhet ellenfél, egy csapattársa hívta fel a figyelmet a füstben rejtőző "szellemre", aki természetesen NiKo volt. Ezzel az információval a birtokában inkább a megölésére ment, ami sikerült is.

Viszont érdemes belegondolni, ha nincs ez a bug, akkor NiKo simán lehozhatta volna a kört is, hiszen tökéletes időzítéssel jött volna ki egy olyan pozícióból, ahonnan 1; Bondik nem számított rá 2; Rálátott volna a HR játékosára, aki éppen letette volna a bombát. Azonban a kör elúszott egy hiba miatt, melyből idén már millió egyet találtak profi meccseken. Igazán sajnálatos, hogy a mai napig ilyenek előfordulnak, de úgy tűnik ezek lassan a játék részévé vállnak. 

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!