Battalion 1944 – Új név a fronton?

Battalion 1944 – Új név a fronton?

Gondoltatok valaha egy Call of Duty 2 és Call of Duty 4 Promod ötvözésre? Igen? Akkor itt van! 

Ne feledjük, hogy egy évtizeddel ezelőtt az emberek már akkor rosszul voltak, amikor megláttak egy újabb második világháborús lövöldét. Őrültségnek tűnik, de akkoriban a piacot elárasztották ezek a játékok, mint például Brothers In Arms, Medal of Honor, Call of Duty, Battlefield és Day of Defeat, ezt látva hagyták abba a fejlesztők a második világháborús játékok tömeggyártását. Azonban most tíz évvel később úgy néz ki, hogy visszatérünk ehhez a korhoz és egyre több olyan játék jelenik meg, amely beépülhet az e-sport köztudatába is.

A csúcsa az ilyen játékoknak a Call of Duty 2 volt, ami miatt lehet azt mondani, hogy érdemes visszatérni ehhez a korhoz. Mai napig egy jelentős PC-s bázissal rendelkezik és a versenyek sem elhanyagolhatóak, mint korábban a két horvátországi verseny a Forgotten Soldiers és a Skill Awakens is bizonyítja, az offline rendezvények mellett a számos online Cybergamer megmérettetés van!
Battalion 1944 egy kickstarter kampány keretein belül indult el, Bulkhead Interactive korábban csak „puzzle” játékokat készített, de nekik mindig az volt a céljuk, hogy egy igazán méltó FPS játékot készítsenek, így jött a képbe a Battalion.

Maga a játék második világháborús színteret fog felvonultatni, a helyszínek, amelyeket bejárhatunk a többjátékos módban egytől egyig olyanok, ahol nagy küzdelmek voltak annak idején. A látvány sem fog elmaradni, hiszen a játék alapját az Unreal Engine adja majd. A pályák mellet természetesen nem maradhattak el a korhű fegyverek sem, amelyeket már jól ismerhetünk a Call of Duty 2-ből. De természetesen a legendás KAR98K, MP44 és a Thompson mellett várható számos új 'meglepetés' is és így biztos lesz lehetőségünk megtalálni a kedvencünket a mérkőzések során.

A magját az egésznek a kompetitív rész fogja adni. Lesz lehetőségünk hasonló meccseket is játszanunk, mint a jól ismert CS:GO-ban. A rangodat a tudásod határozza meg, no meg persze a győzelmi statisztikád. De itt a lényeg, lesznek egyéni rangok, de legfőképpen azt is szeretnék, hogy ha például te nem vagy olyan erős játékos mint a haverjaid, de együtt szeretnétek megmérkőzni az egyik meccsen, akkor nem fogja az egyéni tehetséget figyelembe venni,ihanem a csapat közös és megegyező rangot fog kapni, amely minden játékosnak megfelel. Ezért is lesz Platoon rendszer kialakítva a résztvevők számára.

Elsődleges céljuk, hogy egy olyan e-sport játékot készítsenek, amely méltó lehet a Call of Duty-hoz, illetve elhozhatja az ilyen játékok virágkorát. A később megjelenik majd konzolon is. A e-sportért az ESL fog felelni ha igazak a hírek, a fejlesztők és a fejesek megegyeztek már ezügyben!

csgo, counter-strike, htlv, gosugamers, esl, world rankings, rank, rangsor, lista, wwg, thorin, dotesoports, astralis, sk, faze, vp, virtuspro, hr, hellraisers, gambit, fnatic, immortals, navi, north, mousesports

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!