...és akkor kennyS visszatért a világelitbe - Videó

...és akkor kennyS visszatért a világelitbe - Videó

Ha a legjobb AWP-s díjat szeretnénk kiosztani, bizonyára mindenki mellett tucatnyi érvet tudnánk felsorakoztatni. Ezeket az érveket kezdte el kennyS újra gyűjtögetni az utóbbi hetekben.

KennyS nagyszerű játékos – ez vitathatatlan, ahogy az is, hogy a nevéhez már-már hozzánőtt az AWP szó is. A francia sztár nem is olyan rég még a világ legjobb AWP-s játékosaként volt számon tartva, ez után sajnos érkezett egy kisebb kilengés. Ezt igyekszik most jóvá tenni a G2 játékosa akinek mostanában nagyon jól megy a játék.

KennyS lett a DreamHack Tours legjobbja!

A francia játékos ismét kitűnő formában játszik.

Miután csapatával megnyerték a DH Tours-t, a nagy hagyománnyal és értékkel bíró HLTV MVP kitűzőt is megkapta, ezzel is jelezve kimagasló eredményeit. Azonban úgy tűnik nincs megállás és a plusz önbizalom jót tett a játékának: nézzétek meg milyen könnyedséggel játssza le a G2 – FaZe meccsen az ellenfeleket!

 

A felvétel a tegnapi napon lejátszott ESL Pro League mérkőzésen készült, mikor is 6:3-mas vezetésnél beindult KennyS és az ő hű AWP-je, a vége pedig egy ace lett. A mérkőzést egyébként viszonylag simán 16:4-re megnyerte a mostanában szárnyaló francia G2, akik ellenfelükkel szemben ott lesznek a dallasi döntőben is!

Az utóbbi időben nagyon megy a franciának, szerintetek képes lesz ismét beverekedni magát a világ legjobbjai közé? Esetleg már most ott van?

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!