Call of Duty World War II. -  Közeleg a D-Nap!

Call of Duty World War II. - Közeleg a D-Nap!

Jó hí a régi CoD-ok szerelmeseinek, hiszen jön a Call of Duty World War II. Kezeket a perifériákra, közeleg a D-Nap!

Számos találgatás után végre hátradőlhetünk, mivel már biztosan visszatér a gyökerekhez az Activision. Több pletyka, poszter, videó látott napvilágot, de egyik sem volt hivatalos, egészen április végéig.

Mit kapunk a csomaggal?

Amikor az Activision élő adásban jelentette be, hogy repül a tervező asztalról a modern hadviselés és igazi csemegével tér vissza a szeretett játékosaihoz. Nem elég, hogy a jó öreg Második Világháború lesz a téma, de kapunk ezzel kapcsolatosan egy már hagyományosnak mondható küldetés sorozatot, természetesen nem hagyják ki a Multiplayer-t sem. Illetve ha azt hittük volna, hogy ebben ki is merítette volna a tárházát a fejlesztő cég, akkor tévedtünk. Ugyanis női karaktereket kap a játék! 

esport-konzol-santiago-callofduty-world-war-2-kozeleg-a-d-nap

Női karakterek az új rész Multijában!

Nem teljesen új keletű dolog, hogy egy női karakter bőrébe is bújhatunk online játék során. Ám egy háborús játék során azért valljuk meg, nem ez jut először eszünkbe, főleg ha felelevenítjük a történelem órákon tanultakat. Az Activision 2013-ban próbálokzott ezzel először, a Ghost rész kapcsán és most megint lehetőséget ad nekünk a választásra. Michael Condrey, a Sledgehammer Games társalapítója ezt meg is erősített twitteren rajongói számára. Az, hogy mennyire fogja ez elnyerni tetszését a Call of Duty szerelmeseinek, már most megoszló, mivel többen is negatív hozzászólásokat fűztek ehhez a twitter poszthoz.

A történet!

A fejlesztők megerősítették, hogy nem fog minden hadszíntér szerepet kapni a játékban, mivel nem akarnak egy "Remastered" verziót a második szériához is. De mindenkit kárpótolni fog a történet és a grafika egyaránt. A főszereplő Ronald 'Red' Daniels lesz, aki egy 19 éves srác. Nyomatékosították nekünk, Ő nem egy szuperhős, csak egy texasi kölyök, aki védeni akarja a hazáját. Első küldetése Európában kezdődik, ugyanis Normandiában találja magát egy felhős délutánon. Érdekes lesz, hogy fogják a Call of Duty fejlesztői ábrázolni 2017-ben azt a D-napot, amely számos filmben, játékban már szerepet kapott.

Érdekességként még annyit árultak el a Sledgehammer fejlesztői, hogy a 19 éves srác mellet még két fontos karaktere lesz ennek a résznek. Az egyik Pearson őrmester, akinek csak az számít, hogy sikeres legyen a küldetés és aklit Josh Duhamel fog életre kelteni, illetve Turner hadnagy, aki pont az ellenkezője lesz. Illetve ha még ez mindig nem lenne elég, az életerőnk nem fog újratöltődni a küldetések alatt, azért mert fedezékbe vonulunk. Oda kell majd menni az osztag szanitécéhez, hogy elsősegélyben részesülhessünk. A másik fontos dolog ami érinti a kampány részét a játéknak, hogy ki fogyhatunk a munícióból is, magyarán mondva az egység többi tagjának is fontos szerepe lesz.

Összegezve számos dolgot fogunk kapni, hiszen mindenki várja az egyjátékos módot, a kooperatív részét a játéknak vagy akár említhetjük a Zombi módot is. De mint régi Call of Duty szerelmese én leginkább a Multiplayer részét várom, és hogy lesz-e még valaha PC szintű e-sport játék belőle. Várható megjelenése November 3-án lesz, míg szokásos módon bővebben június környékén kapunk betekintést a Mulitból az E3-on. 

Ti mennyire várjátok már a megjelenést? Melyik rész volt a kedvencetek?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!